Re: Finał LM 2011/2012 Bayern Monachium - Chelsea Londyn

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Finał LM 2011/2012 Bayern Monachium - Chelsea Londyn

Post autor: KajoFC » 19 maja 2012, 12:26

Arwin pisze:
KajoFC pisze:
mjetas pisze:finał padnie łupem Bayernu. nie może być innej opcji po prostu :P nie przepadam za nimi, ale chce, żeby LM wygrywały zespoły grające ofensywnie, a ze strony Chelsea sie na to absolutnie nie zanosi ;p
:angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2:
:angry2:
Nie bardzo rozumiem twojego zdziwienia Kajo. Przecież Chelsea grała z Barceloną typową murarkę, i tak samo będzie dzisiaj, nie trzeba być wielkim prorokiem, żeby to przewidzieć, tym bardziej, że obrona jest osłabiona.
Hmm widzę, że codziennie nowych rzeczy można się dowiedzieć czytając posty co niektórych użytkowników... Bayern to Barcelona wg Arwina :brawo: :brawo: może pokusisz się na jakąś głębszą analizę bo jestem ciekawy bardzo jak do tego doszedłeś ;)
sickstick pisze:Chelsea w całym ligowym sezonie byłą słaba jak barszcz, w dodatku gra dziś bez jednego z niewielu jasnych punktów (Ramiresa) oraz w bardzo eksperymentalnym zestawieniu obrony. Jeśli dziś wygrają to będzie znaczyć, że Bayern jest słabiutki - cała pierwsza piątka Premier League łyknęła ich z palcem w d., a przecież mówimy tu o takich firmach jak Arsenal, Tottenham czy Newcastle, czyli znaniem wielu 'średniacy' :badziewie:

Oczywiście jako fan angielskiej piłki liczę bardziej na Chelsea, ale jeśli wygrają to będzie można z czystym sumieniem stwierdzić, że to najsłabszy zwycięzca LM od czasów Porto. Z kolei Bayern to dla mnie niewiadoma, bo poza meczami z Realem nie oglądałem ich w tym sezonie.
:angry2: :angry2: . Czyli jak Chelsea wygra to nie znaczy, że oni byli lepsi tylko Bayern słaby? A jak Bayern wygra to znaczy, że wygrał bo i tak był lepszy a Chelsea nie bo i tak była słaba :angry2: I próbując porównywanie Chelsea w lidze pod wodzą AVB do Chelsea RDM to też zasługuję na gromkie brawa :brawo: i w dodatku o co chodzi z tym łykaniem bo nie rozumiem...

Wróć do „Puchary Europejskie”