Manchester United (zbiorczy)

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post autor: Mikusinski » 15 maja 2005, 19:39

Manumef pisze:
Mikusinski pisze:
Couter25 pisze:

Pewnie bedziemy nowym Leeds United
Długi do 300mln ,sukcesów brak
Sprzedanie OT, No cóż prawdobodbny scenariusz :cry: :cry: :cry:
Choc mam nadzieje , ze bedzie odwrotnie
Ale jak brzmi powiedzenie Nadzieja matką głupich. Mozemy sie spodziewac upadku UNITED
A czemu tak sądzicie. Może ManU będzie bogate, zakupi gwiazdorów, będzie zdobywało trofea. A może jednak Glazer z nich zrobi drugie Leeds United i wreszcie Diabełki spadną do drugiej ligi.
Wreszcie?? Czy mi się wydaję, czy Ty żle życzysz Man United?
Jestem ciekawy od kiedy kibicujesz Chelsea. Za pewne od dwóch lat, od momentu przejęcia klubu przez Romka.

Futbolowa ManU nie będzie drugim Chelsea, a Glazer nie będzie drugim Abramovicem. Dlaczego?! A dlatego, że mu nie zależy na dobru zespołu tylko na KASIE! Romek to chociaż inwestuje w zespół i (straszy nowe nabytki ManU), ale chce jak najlepiej dla swojego klubu. A kibice (oczywiście nie Ci niedzielni) odpłacają mu się za to brawami. A jak będzie z Glazerem? Powiedział, że zostawi nazwę Old Trafford! Jestem wniebowzięty jego wypowiedzią. Moim zdaniem należy się cieszyć, że nie zmieni nazwy stadionu na Glazer Stadium. Mówił również, że dołoży na transfery 20 mln. Ale co to da jeśłi on chce zrobić z ManU nie drugie Chelsea (w życiu tego nie chciałem) ale zrobi jeszcze gorzej - być może Man United będzie drugim Leeds!!!

Osobiście nie chciałbym tekaiego obrotu sprawy, ale tutaj trzeba być optymistą, bo gdy klub gra dobrze w europrjskich pucharach i w Anglii to zarabia, a w dodatku zarabia też Glazer. Nic tylko płakać...

Wiesz, moge nie lubić United, są wrogami Chelsea. Zobaczymy co będzie po przejęciu przez Glazera, może nawet z United zrobić drugą Chelsea.

Wróć do „Anglia”