Re: Finał LM 2011/2012 Bayern Monachium - Chelsea Londyn

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Finał LM 2011/2012 Bayern Monachium - Chelsea Londyn

Post autor: KajoFC » 20 maja 2012, 9:58

Obrazek

Wciąż nie mogę uwierzyć w co się stało. Szwaby przeważali non stop grali tak jak by grali u siebie... :P Słabo to wyglądało bo nasze kontry ginęły gdzieś w okolicach pola karnego rywali a nawet często przed nim. Bramka Thomasa podłamała moje nadzieję bezlitośnie. Didier DROGBA co to za zawodnik !! Jak ja skakałem i krzyczałem w pubie, gdy posłał głową tą piłkę do bramki :jupi: co to był za radość!! Jeszcze brakowało, żeby w ostatniej sytuacji meczu rozstrzygnął wszystko z wolnego... ale przeszliśmy do extra time'u walczyć dalej. Ta bramka przywróciła nadzieję piłkarzom a tu kolejna sytuacja grozy KARNY dla Niemców. To się nie mogło dziać na prawdę... karny w dogrywce jak sobie poradzimy jeśli strzelą czy Drogba znowu uratuję nas i wyrówna?! Podszedł Robben, ale to spieprzył nie miłosiernie !!! Cech to obronił !! Kolejny szał radości !!. I w końcu rzuty karne pełno nerwów! Mata nie strzela co za początek serii rzutów karnych!! Tragicznie cały czas piasek w oczy, ale bohater Petr Cech pięknie bronił może niektórzy nie zauważyli, ale Cech bronił 6 karnych ogólnie w tym meczu i za każdym razem rzucał się w prawidłową stronę !! Co za wyczucie !!! Bohater tej edycji LM w Chelsea!!! Petr CECH!! W dodatku to dzisiejszy solenizant !! :pijemy: Wybronił sobie najlepszy prezent na świecie :D

Bayern był lepszą drużyną przez większość spotkania, ale nie robili nic więcej niż Barcelona czyli atakowali raz po raz a wykończenie akcji ... zostawili w domu. Gomez to się po prostu w pale nie mieści co ten człowiek marnował. Ribery jechał Bosingwe tam jak chciał czyli to co można było przewidzieć, ale takiego frajerstwa pod bramką przeciwnika nikt się nie spodziewał po Niemcach. Współczuję Robbenowi... chłopina musi się strasznie czuć, ale taka jest piłka takie są rzuty karne... były kolega z drużyny Terry może mu powiedzieć, że wie jak się czuje. Brawa dla rywala za straszenie wymagający mecz :brawo: :brawo: :brawo:

Pobić Niemców w takich okolicznościach to marzenie, które się spełnia !! Grali u siebie na własnym stadionie, przeważali, non stop atakowali nie dając chwili wytchnienia, ale zostali pozbawieni możliwości podniesienia pucharu bezwzględnie i okrutnie ! Tottenham Hotspurs w TV4 w następnym sezonie :jupi: Chelsea pierwszy klubem ze stolicy, który wygrał UCL :chill: I pomimo słabego sezonu w lidze i skończenia na 6 miejscu zagramy w następnej edycji :jupi: Piękna noc!!

Obrazek
Obama and world leaders watching the Chelsea vs. Bayern overtime shootout at the G-8 summit.
Mina Merkel przepiękna :D

Wróć do „Puchary Europejskie”