Re: Finał LM 2011/2012 Bayern Monachium - Chelsea Londyn

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Finał LM 2011/2012 Bayern Monachium - Chelsea Londyn

Post autor: MGiggs » 20 maja 2012, 11:23

Najbardziej niesamowity sezon w LM jaki widziałem-graty Chelsea, nie mieli prawa wygrać ale wygrali z 2-0 na 2-2 w 10 na Cn a teraz z Bayernem w Monachium :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: jeśli ktoś mówi że dzięki fartowi- dzieki skuteczności i fartowi oraz mega charakterowi.Pokolenie Lamparda miało pecha przez lata w LM, jednak w tym roku dostali wszystko z nawiązką.

Co do indywidualnych ocen...nie wiem jak można chwalić Cahilla za ten mecz- gdyby nie indolencja Bayernu to koleś by ponosił najwieksza winne za swoje fatalne ustawienie i zwrotność słonia gdzie nawet Gomes go sadza na tyłku :shock: bron Panie Royu tego drewniaka w 11 Anglii.

Niesamowity Obi Lampard oraz Drogba- Ci 2 pierwsi fantastyczne w destrukcji,Drogba wiadomo.

cules popronuje odświeżyć newsa z 2009 roku - umarł antyfootball :roftl3: , miód na ma serce gdy czyta się te opinie, byłem za Bayernem ale teksty ,,fachowców,, którzy nie umieja uwierzyć że 6 ekipa Prem wygrywa LM są bezcenne :smoke:

fenomenalny sezon w LM- przejsc z 3-1 z Neapolu do wygranej z Bayernem w Monachium przez 0-2 na CN grająć w 10 z Bosingwa na CB.......będę 1 który to powie ale Chelsea zasłużyła na to :bicz:

Jeszcze jedna rzecz- zakończmy z tym karnym Terrego bo równie dobrze można napisać ze Chelsea miała farta ze w pierwszych 30 minutach w Moskwie nie przegrywała 0-3 bo okazji ze strony MU było....

Wróć do „Puchary Europejskie”