Do wczoraj Gabriel też nie wchodził w grę - facet został wzięty dosłownie znikąd, nie było na jego temat ani jednej plotki.Nie wiem która gazeta to napisała, ale to nieprawda. Juventus ma Branescu i przede wszystkim ma przyjśc Leali i to z młodym Włochem są wiązane nadzieje na przejęcie "1" po Gigim. Żaden Brazol nie wchodził w grę w tym mercato.
I jeszcze:
Temat Acerbiego miał być zamknięty, miały być (były?) testy medyczne, a tymczasem nic nie dopięto. Nie podoba mi się to.
Temat Ganso wrócił, bo skończyły się jego problemy zdrowotne z kolanami - z tego, co znalazłem, to on gra regularnie w tym roku, zeszły kończył również zdrowy, to bardzo dobrze wygląda. Dawno go nie widziałem, bo nie było plotek łączących nas z nim, ale chyba jedyny problem, który dzielił go od transferu do Europy, znikł - równo rok temu on łapał uraz po tygodniu lub dwóch od powrotu do zdrowia. Jeśli nie zmienił swojego stylu, to byłby ofensywny pomocnik, jakiego szuka Allegri - pracujący w defensywie, pomagający w rozegraniu, zdolny do wejścia w pole karne i zdolny do gry na skrzydle w 4-3-3.