W zyciu trzeba miec troche szczescia.
Przypomniala mi sie historia kolegi. Do jego mamy przyszla corka znajomej po przepis na ciasto. A ze akurat byl sam w domu od slowa do slowa skonczylo sie tym ze wyladowali w lozku. Niektorzy nie zalicza nawet jakby ich gola dziewczyna klepac po mordzie. Inni potrafia wycisnac z danej sytuacji w okreslonych okolicznosciach maksimum i nawet z przepisu na ciasto zrobic naga laske w lozku.
Chelsea jest wlasnie takim zespolem ktory wycisnal ile sie dalo z tej edycji LM co z pewnoscia skonczylo sie orgazmem u wielu kibicow tej druzyny. Gratulacje dla nich i oczywiscie dla zespolu. Patrzac na chlodno trudno powiedziec ze byli najlepsza druzyna rozgrywek. Przeslizgiwali sie przez kolejne rundy az do szczesliwego konca. Wszystko to jednak bylo podparte niebywala ambicja i zaangazowaniem. Nowy duch wstapil w Chelsea po zwolnieniu Wijasza.
Osobiscie nie mam problemow z zaakceptowaniem Chelsea jako tryumfatora LM. Nie stoi mi to koscia w gardle. Bylem za nimi w finale. Ciesze sie ze pokolenie swietnych pilkarzy takich jak Lampard Drogba czy Terry zdobyli ten puchar.
Jeszcze raz gratulacje.