Re: Rozgrywki Ligue 1 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 99

Re: Rozgrywki Ligue 1 (zbiorczy)

Post autor: Sinik1988 » 21 maja 2012, 8:17

Gratulacje dla Montpellier za zdobycie Mistrzostwa Francji :brawo: mimo że jestem kibicem PSG to muszę przyznać ze w tym roku najlepszym zespołem w Francji została bardzo efektownie i ofensywnie grająca drużyna ,w dwu meczu byliśmy lepsi od graczy z południa Francji ale w przeciągu całego sezonu to Montpellier było najlepsze.Szkoda tylko tego że ten zespól prawdopodobnie zostanie rozsprzedamy a fajnie by było zobaczyć ta drużyne w Lidze Mistrzów wzmocnioną jednym może dwoma dobrymi graczami ,ale tak to już jest ze biedniejsi sprzedają swoich graczy ,ten zespół był naprawde fajnie budowany sporo wychowanków i to klasowych jest w tym zespole plus gracze sprowadzeni za niewielkie pieniądze ,brawa dla zarządu za tak mądre budowanie zespołu,a co do ostatniej kolejki to dzwina była ta sytuacja w Auxerre mecz przerwany 2 czy 3 razy przez kibiców Auxerre i zakończył się z opóznieniem blisko 30 minut.Co do tego kto spada z Ligi fajnie ze spada Dijon a utrzymuje się Sochaux ,szkoda mi trochę Caen no ale cóż mogli lepiej grać w przeciągu sezonu a odnośnie Pucharów cieszy ze drużyna Obraniaka czyli Bordeaux zagra w Europejskich Pucharach ,jeszcze jedno słowo odnośnie ostatniej kolejki Lyon :lol: to co zrobił u siebie z broniącą się przed spadnkiem Nicea to troche załosne i w koniec sezonu nastąpil teras trzeba czekać na nowe rozgrywki.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”