Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: rekinho » 21 maja 2012, 21:48

Boateng ma jeszcze daleko do miana gracza klasy światowej na swojej pozycji
wiem, ale potencjał ma niesamowity, wydaje mi się, że brakuje mu głownie regularności i stabilizacji formy. zresztą ja go nie widzę na ofensywnym pomocniku tylko na pół-lewym/prawym pomocniku. jedynie na joveticia bym go zamienił ale to też z bólem serca, hamsik jest chimeryczny i lubi sobie przejść obok meczu.

silva MUSI zostać jeśli milan chce wrócić do dawnej świetności. najlepszy obrońca na świecie, nie widzę kandydatów do zastopięnia go, w dodatku wydaje mi się, że ma odpowiednio poukładane w głowie. ibre/robinho/pato puściłbym bez żalu - pato wiadomo, robinho to samo co hamsik, stać go na wiele wiecej niż pokazuje, o ibrze juz pisałem kilka razy.

tutaj już troche dryfuje w kosmos ale za jakiś czas (przy sprowadzeniu acerbiego i ogbonny) spróbowałbym w kilku meczach brazylijczyka jako cdma - świetne podanie, szybkość, umie się włączyć do akcji ofensywnej, groźny przy wrzutkach (ma ktoś może filmik - nie pamietam niestety w którym to meczu było, chyba w lm - gdzie wyprowadzając piłke robi zwód iniesty na zawrotnej prędkości? zrobiłem wtedy ŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO i stuknąłem szczęką o podłogę)

Wróć do „Włochy”