wiem, ale potencjał ma niesamowity, wydaje mi się, że brakuje mu głownie regularności i stabilizacji formy. zresztą ja go nie widzę na ofensywnym pomocniku tylko na pół-lewym/prawym pomocniku. jedynie na joveticia bym go zamienił ale to też z bólem serca, hamsik jest chimeryczny i lubi sobie przejść obok meczu.Boateng ma jeszcze daleko do miana gracza klasy światowej na swojej pozycji
silva MUSI zostać jeśli milan chce wrócić do dawnej świetności. najlepszy obrońca na świecie, nie widzę kandydatów do zastopięnia go, w dodatku wydaje mi się, że ma odpowiednio poukładane w głowie. ibre/robinho/pato puściłbym bez żalu - pato wiadomo, robinho to samo co hamsik, stać go na wiele wiecej niż pokazuje, o ibrze juz pisałem kilka razy.
tutaj już troche dryfuje w kosmos ale za jakiś czas (przy sprowadzeniu acerbiego i ogbonny) spróbowałbym w kilku meczach brazylijczyka jako cdma - świetne podanie, szybkość, umie się włączyć do akcji ofensywnej, groźny przy wrzutkach (ma ktoś może filmik - nie pamietam niestety w którym to meczu było, chyba w lm - gdzie wyprowadzając piłke robi zwód iniesty na zawrotnej prędkości? zrobiłem wtedy ŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO i stuknąłem szczęką o podłogę)