Zobacz jakiś inny odcinek tego programy - przecież jest masa ludzi tak tępych jak ta laska. Nie wydaje mi się, żeby tu była jakaś manipulacja.Pawel875 pisze:Bez jaj, ten filmik jest manipulacją. Nie wierzę, żeby gość bez matury umiał tak odpowiadać na wszystkie pytania. Rok temu w gimnazjum miałem do czynienia z osobami, że tak to określę, mocno ograniczoną wiedzą. Widziałem, co tacy umieją. Nie ma szans, żeby kibic, który olał całą szkołę, jeszcze bez matury, umiał się tak wypowiedzieć. To samo pewnie powie Wam niejaki Sergek.Dr.Football1 pisze:Durny kibol,cham,prostak,chuligan kontra madra,grzeczna,inteligentna,wyksztalcona dziewczyna z dobrego domu![]()
Neil Newton? Takie coś jeszcze bardziej daje do pomyślenia, jeśli chodzi o prawdziwość tego filmiku.
A co do tego chłopaka - odpowiedział na pytania, które nie były jakimiś typowymi pytaniami z przedmiotów szkolnych, a bardziej z takiej ogólnej wiedzy, rozeznania w tym co się dzieje na świecie.
Teraz jest parcie, że wszyscy muszą zdawać maturę i wszyscy muszą iść na studia. I potem studiuje takich kilkaset tysięcy te europeistyki, socjologie i marketingi. Tylko po co?