Re: Manchester City ( zbiorczy )

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 806

Re: Manchester City ( zbiorczy )

Post autor: ryba_82 » 24 maja 2012, 18:47

Według mnie również Swansea byłaby lepszym wyborem.Guidetti był gwiazdą w Feyenoordzie,ale PL to całkiem inna liga zarówno pod względem gry jak i poziomu,więc byłby to dla niego idealny sprawdzian. Nie ukrywam,że osobiście wiążę z nim duże nadzieje i widziałem go w kadrze City na przyszły sezon.Z powodu tej choroby sprawy trochę się pokomplikowały,bo tak naprawdę nie jest znany powrót Szweda na boisko a jeszcze nie tak dawno mówiło się,że może w ogóle nie wrócić do gry.Powrót syna marnotrawnego także nie sprzyja zaistnieniu Johna w City,bo zwyczajnie nie ma dla niego miejsca na dany moment:Tevez,Aguero,Dzeko i Balo-konkurencja kosmiczna.Tym bardziej,że mimo plotek transferowych trzej ostatni na 99% zostaną(Balo nawet na 101% :D ) a w sprawie ewentualnego odejścia Carlosa media milczą.Ja jednak ukradkiem spoglądam w stronę Mediolanu i liczę,że Galliani lub Moratti wyciągną po niego łapy :D
Wracając do choroby Guidetti'ego to strasznie dziwna sprawa:wirus uszkadza mięśnie w udzie,które stają się krótsze od zdrowych o kilka centymetrów a to powoduje problemy z chodzeniem nie mówiąc już o bieganiu,które staje się niemożliwe.Pozostaje życzyć Johnowi szybkiego powrotu do zdrowia i żałować,że nie zagra na Euro,bo być może po świetnym sezonie w Holandii jego talent eksplodowałby na dobre i mielibyśmy 'nowego Zlatana'.

Wróć do „Anglia”