Re: Copa del Rey

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Re: Copa del Rey

Post autor: rekinho » 25 maja 2012, 23:06

Kamil232 pisze:
Powinienes byc na tyle madry,zeby z takimi osobami nie dyskutowac. Przeciez pilkarz na tym poziomie po prostu MUSI swobodnie operowac slabsza noga. To nie Peszko.

A do obunoznosci Falcao i tak mu daleko :smoke:
To ja pisałem, tak jak z tamtym Visca napinaczem nie ma co dyskutować, tak do tego się odniosę. Właściwie wypadałoby mi tylko zacytować końcówkę tego posta. Bo to jasne, że Messi jak trzeba to potrafi prawą nogą zagrać, ale nie gra obiema nogami tak wybitnie jak CR7 i rzecz jasna to miałem na myśli. Ale dla niektórych to zbyt ciężkie do zrozumienia.

No bo przecież jak Messi zaraz strzeli głową gola to gra nią lepiej od CR7 i od Kompanego, tylko że tamci są wyszli i mają lepsze warunki fizyczne dlatego grają nią częśćiej :roftl3: No bo przecież jak Messi strzelił gola z wolnego bo bramkarz ustawiał mur to wykonuje lepiej wolne niż CR7. Niech żyją VIsca fani :pijemy:
messi strzelił wiecej bramek prawą niż ronaldo lewą - na jakiej podstawie uważasz, że cr7 gra lepiej swoją gorszą nogą?
w tym sezonie lepiej wolne bije messi, jak zapytałem skąd bierzesz przeświadczenie, że portugalczyk je lepiej wykonuje to odpowiedziałeś, ze śledziłeś kariere obu piłkarzy od poczatku :lol: to może jeszcze żelek jest lepszym snajperem, bo w zeszłym sezonie wiecej bramek nastukał? :lol:
co do głowkowania - rozdzieliłem gre w powietrzu od gry głową, ale widać to za ciężkie dla ciebie do zrozumienia. tego kompany'ego to już w ogóle z dupy wytrzasnąłeś, ani słowa o nim nie napisałem a ty sie uczepiłeś, jeszcze wymyśl, że napisałem, iż leo lepiej broni niż buffon i uzywaj tego jako argumentu :lol:

edit: guardiola ;( na [ch**] wpuszczać keite, który powinien wypierdalać z barcy zamiast ogrywać tello/cuence/thiago :/ :/ :/

Wróć do „Hiszpania”