Re: Copa del Rey

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Copa del Rey

Post autor: ddemon » 26 maja 2012, 13:16

Kamil232
Powiedz mi skoro tak Barcelona,Messi i wszystko co jest w kolorze i dotyczy Blaugrany denerwuje to na cholerę mecze tej drużyny oglądasz? :shock:

Sorry ale jak ja widze Curling na Eurosporcie to nie oglądam go...Nie patrzę jak machają tymi miotłami i zdobywają pkt bo poprostu mnie to nudzi i w sumie wkurza taki sport....A ty lubisz piłkę nożną,nie lubisz Barcelony i mecze tej drużyny oglądasz...

Tak samo jest z reklamami - ostatnio ktoś znajomy do mnie widziałeś fajną reklamę bodajże jakiegoś banku czy czegoś(mniejsza o to) fajna zrobiona z melodyjną muzyczką :suicide: To ja do niego jak można lubieć w ogóle reklamy :angry2: Krótka piłka bo nie oglądam,każdą przełączam i nie patrze że jest fajna muzyczka,czy inne gówno i potem non stop jak mantra powtarzam w kółko bo jest to żałosne...

Dam Ci jeszcze idealny przykład dla Ciebie - Jesteś za PIS-em a poszedłeś na wiec PO tylko aby popatrzeć jacy są głupi i co wymyśli Tusk :lol: I potem się wkurzasz,że Donald powiedział i zrobił to i to...Kurde byś nie poszedł byś nie widział i słyszał co gadał i co zrobił :!:

Tak jak PIS nie może żyć bez PO jak i odwrotnie tak Kamil nie może żyć bez Barcelony tyle że Barca bez niego dalej gra swoje :jupi:

Co do meczu wszystko zostało powiedziane - VeB!! Brawo Pep :brawo: Dzięki za wszystko :cry:

Wróć do „Hiszpania”