Re: Copa del Rey

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2410

Re: Copa del Rey

Post autor: moody » 26 maja 2012, 13:33

Kamil232 pisze:Przykro mi panowie, ale wam nie odpiszę. Władzio mi tak pojechoł, że aż się zamkłem w sobie.

Moody Ty i te twoje linki, obrazki. Ronaldo strzelił potem parę goli z wolnych, ale to się nie liczy bo to na koniec sezonu :lol:

PS. Ten jeden gol z wolnego Messiego to jak bramkarz ustawiał mur? GENIUSZ rzutów wolnych. Maestro. Piłkarska perfekcja :)
tak, znowu linki i obrazki ktore koncza dyskusje i sprawiaja, ze musisz sie uciekac od tematu do marnej ironii. ktory to juz raz?

po pierwsze nic nie pisalem o tym, ze "pod koniec sezonu sie nie liczy", tylko sprawiedliwie dodalem, ze sa to dane na stan z marca, nowszych nie znalazlem, a pod koniec sezonu ronaldo sobie troche te statystyki poprawil po ze dwa, czy trzy razy trafil, podobnie jak messi (w sumie mysle, ze zrozumiales to za pierwszym razem, ale doczepiles sie, bo nie miales nic lepszego na obronienie swojej tezy)

po drugie nic nie pisalem o tym, ze messi jest mistrzem rzutow wolnych, znow z bezradnosci uciekasz od tematu i wciskasz mi slowa, ktorych nie napisalem, przyzwyczailem sie. jesli juz pytasz, to uwazam, ze messi bardzo przyzwoicie strzela rzuty wolne, mial w tym sezonie pecha, na samych slupkach i poprzeczkach po jego strzalach z wolnych pilka ladowala przynajmniej 5 razy. tak, ten jeden gol z tabelki, to ten kapitalny gol z atletico, kiedy bramkarz ustawial mur. messi powinien przeprosic, ze to strzelil? ronaldo ma koncowki sezonu zaliczona np. taka bramke z wolnego ale z tego juz sie nie nabijasz, dziwne

Wróć do „Hiszpania”