Jednoczesnie powtorze historie jako ze mialem podobnie jak ty tyle ze MU to byl moj drugi ulubiony klub. Jak dobrze pamietam Mistyk ma/mial podobnie. I do czasu tego forum a raczej was drodzy kibice zawsze im kibicowalem w lidze.
Jedziesz po fanach Barcy masz prawo i mozesz to robic skutecznie ale poza forum. Ogarniety kibic leje cieplym moczem na teorie o spiskach sedziowskich w strone Barcy itd. (nie che mi sie kolejny raz znizac do poziomu typu Barca=sedziowie) Robisz to tak samo nieudolnie jak bronisz teorii ze C.Ronaldo lepiej wykonuje wolne od Messiego tudziez twoje ciagle nawolywania do Smolenska. Nuuuda i zenaaada
Nie bede sie rozpisywal bo i tak kazdy ma swoje wyrobione zdanie jak np Doktor i tych co lubi uznaje za znawcow itd. Taki Moody zjada mnie i pozostalych uzytkownikow forum ktorzy w tej dyskusji zostali wymienieni. Dla forumowej braci niestety pisze niewygodnie wiec trzeba go wykluczyc obsmiac i uznac za idiote. Tak samo jak fakt ze nie potrafimy przegrywac. Na forum mnie kurwica wielokrotnie lapala jak czytalem ze fani innych klubow oprocz Realu ciesza sie z porazek Barcy niczym ich druzyna wygralaby mecz. Potrafimy przyznac ze jestesmy w danym meczu slabsi albo przegralismy z lepsza druzyna. Na forum takie posty tez mozna zobaczyc. Niestety co ja poradze ze przez ostanie 4 lata Barca przegrala tylko 21 meczow i takich okazji bylo malo.