Re: Copa del Rey

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Copa del Rey

Post autor: Kamil232 » 26 maja 2012, 15:48

Ogarniety kibic leje cieplym moczem na teorie o spiskach sedziowskich w strone Barcy itd. (nie che mi sie kolejny raz znizac do poziomu typu Barca=sedziowie)
Napisałem trzy akapity o tym co cenię w Barcelonie i co jest się w niej do zachywacania. Zresztą nie pierwszy raz bo już wielokrotnie o tym pisałem. I co otrzymuje w zamian. Typ mi piszę, że ja niby twierdzę, że Barca=sędziowie. Ty jesteś chłopie poważny? Jak ciebie można poważnie traktować(zresztą wiadomo nie od dziś, wystarczy przypomnieć zakład).
To własnie wy nie macie nic innego do powiedzenia niż sprowadzanie spraw do absurdu, gadanie o kompleksach, jeszcze wypomnij mi, że dlatego tyle piszę o Barcelonie bo wciaż nie mogę się pogodzić z porażką w Rzymie i Londynie :lol:
Ja wskazywałem tylko na błędy które popełniono na korzyśc Barcelonie. Prawdopodobnie gdybyście nie zaprzeczali oczywistościom, to tak gdzieś od 3 lat temat byłby martwy. Nigdzie nie pisałem, że Barcelona wygrywa tylko dzięki sędziom. To już wasze chore teorie.
Robisz to tak samo nieudolnie jak bronisz teorii ze C.Ronaldo lepiej wykonuje wolne od Messiego tudziez twoje ciagle nawolywania do Smolenska. Nuuuda i zenaaada
haha. Ja nawołuje do Smoleńska? Jest od tego temat i wklejam tam linki dla zainteresowanych. W innych tematach nie piszę ej wejdź tam zobacz, no musisz to zobaczyć. Kto chce to wchodzi, kto nie to zlewa to.
Teorii, że CR7 wykonuje lepiej wolne niż Messi nie muszę nawet bronić. On to sam robi na boisku. A to, że nie wchodze w dysputę z jakimś Rekinho czy Moody'm to wybacz. Ten pierwszy mi pisał, że Messi gra głową równie dobrze ze CR7, a ten drugi że Chelsea nie skrzywdzono w 2009 roku czy inne dyrdymały, Morrow tam z nim więcej dyskutował to Ci je jeszcze może powymieniać. Wybacz chłopie jak ktoś Ci by przyszedł i chciał pogadać z tobą o matematyce, i by ci powiedział że 2+2=15 to sądzę, że też byś zakończył z nim poważną dyskusje. Sorry, ale to mi uwłacza.

Jak ktoś poważny postawi tezę, że Messi wykonuje lepiej wolne od CR7 to nie martw się wejde z nim w dyskusje i argumentów będe miał bez liku :)
Taki Moody zjada mnie i pozostalych uzytkownikow forum ktorzy w tej dyskusji zostali wymienieni
bueheheh. Dopiero było, że Kuman, potem że Miguel Irduain. teraz Moody. Wszyscy nas zjadali wiedzą. Sorry Bienias za często używasz tego argumentu, żeby on brzmiał jakoś poważnie. On brzmi komicznie. Za jakiś czas będzie, że Rekinho nas zjada wiedzą, potem Helder i kolejny i kolejny.
A poza tym dziwne, że wszyscy to fani Barcelony i ty jesteś fanem Barcelony. To tak jak z tą żenadą władzia, wszyscy uznali to za żenade poza fanami Barcy. Ale cóż widać, że jedność wśród fanów po szalu jest. I bardzo dobrze, zaślepieni napinacze niech się trzymają razem. Łatwiej ich razem wyłapać :)
[k****], niektórzy to naprawdę muszą mieć smutne jak pizda życie, żeby w sobotę przy tak ładnej pogodzie pisać elaboraty o sobie. kogo to obchodzi?
Ddemon zapytał mnie, to mu odpowiedziałem. Cała historia. A tak swoją drogą to sądzę,nikogo bardziej nie obchodzi niż ciebie, skoro trwasz tyle przy mnie jako jeden z moich najwierniejszych fanów, mój ty druhu.

chyba wsio. bo temat się już za daleko rozpłyną.

Wróć do „Hiszpania”