Re: Copa del Rey

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Re: Copa del Rey

Post autor: rekinho » 26 maja 2012, 17:03

Ja wskazywałem tylko na błędy które popełniono na korzyśc Barcelonie. Prawdopodobnie gdybyście nie zaprzeczali oczywistościom, to tak gdzieś od 3 lat temat byłby martwy. Nigdzie nie pisałem, że Barcelona wygrywa tylko dzięki sędziom. To już wasze chore teorie.
daj proszę jakiś przykład na takie zwycięstwo w lm oprocz chelsea. dla ułatwienia - ostatni finał miedzy mu a barcą, w którym rooney strzelił gola ze spalonego możesz odpuścić :lol:
Jak ktoś poważny postawi tezę, że Messi wykonuje lepiej wolne od CR7 to nie martw się wejde z nim w dyskusje i argumentów będe miał bez liku :)
moody ci to wszystko ładnie przedstawił -> odpowiedziałeś na to bramką messiego, kiedy strzelił podczas ustawiania muru - > dostałeś w zamian fartownego gola ronaldo po rykoszecie. innych argumentów z twojej strony nie było, oprócz tego, ze ronaldo jest AKTUALNIE lepszy bo śledzisz jego kariere od początku :lol: i ty śmiesz rościć sobie prawo do decydowania, kto jest poważny a kto nie.

zniżając się do twojego poziomu - dupa cie jednak po rzymie i londynie nadal boli.

Wróć do „Hiszpania”