Re: Copa del Rey

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Copa del Rey

Post autor: ddemon » 26 maja 2012, 23:15

Kamil232 pisze:
[k****], niektórzy to naprawdę muszą mieć smutne jak pizda życie, żeby w sobotę przy tak ładnej pogodzie pisać elaboraty o sobie. kogo to obchodzi?
Ddemon zapytał mnie, to mu odpowiedziałem. Cała historia. A tak swoją drogą to sądzę,nikogo bardziej nie obchodzi niż ciebie, skoro trwasz tyle przy mnie jako jeden z moich najwierniejszych fanów, mój ty druhu.

chyba wsio. bo temat się już za daleko rozpłyną.
Żeby nie było że ta historia została napisana na marne :P To przeczytałem ją po robocie z trudem ale udało mi się dotrwać do końca :rotfl4:
Tylko wiesz nadal mnie dziwi,że Ci się chce :roll: Jest tyle ciekawszych zajęć niż napinanie się,wypominanie błędów,szukanie dziury w całym niż siedzienie na forum i pisanie do osoby, która ma swój świat(jak każdy na tym forum) i swoje kredki go maluje po swojemu :D Zwłaszcza w taką pogodę jaka była dzisiaj jak ktoś napisał :lol:

Wiedz jedno że czytanie o meczach które widzisz i wypowiadasz się o kontrowersjach nie oglądając innych meczów sprawia, że nie jesteś do końca obiektywny - piszę to zwłaszcza meczów ligowych bo wątpie abyś 38 kolejek widział :P
A do teraz pamiętam sytuację z Cuencą gdzie był ewidentny karny a i tak się sprzeczałeś :roll: Ale nie będę rozmywał tematu - bo zmęczony jestem także pokój temu wątkowi :lol:

Wróć do „Hiszpania”