Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 16 maja 2005, 15:49

Weź podaj jakieś konkretne przykłady, że jesteśmy tacy źli i terroryzujemy wszystkich :roll:. Chociaż przyznaję, że uderzyła mi sodówka do głowy, w koncu jest tu tylko 8 nominalnych modów na... 50 aktywnych forumowiczów (może przesadziłem z ilością)?

Mathiasek powtarzał przez 2 miechy chyba, że się poprawi. Ciężko się czyta posty w stylu "Dobrze, już tak nie będę" i nic poza tym. To tyle o jego poprawianiu się. Ban był niedopuszczalny, Mathiasek to wzorowy forumowicz, wręcz symbol. A jaki symbol, takie forum...

Ktoś pisze nie na temat, żeby było śmieszniej? Ja tu nie widzę za wiele takich postów. Ale niech, będzie karzemy za inne poczucie humoru (podobno Pisakk po cichu banuje tych, co krytykują Monthy Pythona).

Co do fawiryzowania kogolwiek, lub przeciwnie, to podaj jakiś sensowny przykład, bo przypadek Wujka Fredka ( :lol:), aż śmieszy, że do jakich pierdół można się przyczepić. Dla Twojej wiadomości: ktoś zakłada temat "Wasze ulubione zwody". Treść postu: "A wy jakie macie ulubione zwody?" ... tak to było głębokie, czy mieliśmy prawo zamykać? Już odpowiedziałeś...

Co to znaczy, że lecimy na łatwiznę, dając więcej ostrzeżeń. Tylko palec mi się męczy od dłuższego klikania i czas marnuję. Przy okazji nie ma co płakać, bo na innych forach są dwie żółte kartki i do widzenia. Ja sobie nie wyobrażam jak mógłbym dostać 10 ostrzeżeń za nabijanie itp. przez 21 dni. Zresztą Mathiaskowi, też sporo odpuściliśmy, jesli nie zauważyłeś...

Podsumowując.
Gratulacje, zrozumiałem jeszcze mniej niż z postów zazy, za karę poklikaj 100 razy w mój baner.
Z równie głębokimi problemami proponuję się zapisać na sesję do psychoterapeuty.

Wróć do „Wracając Do Meritum”