Re: EURO 2012: GRUPA D - Ukraina, Szwecja, Anglia, Francja

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: EURO 2012: GRUPA D - Ukraina, Szwecja, Anglia, Francja

Post autor: Kamil232 » 27 maja 2012, 22:38

Wiecie co. Tak sobie myślę, że tak jak zawsze wierzyłem w Anglików, bo mieli zajebistych piłkarzy u szczytu formy Lampard, Gerrard, Cole, Terry, Campbell, Rio, Nev, Becks, Scholes, Owen, młody Roo i przez kretyńskie decyzje trenerów często nie pokazywali swojego całego potencjału i przez to, że choćby nie tworzyli zespołu odpadali i nic nie zdobyli, tak teraz wszyscy widzimy jaka jest ta kadra.

Nikt nawet z największych sympatyków Anglii w nich nie wierzy, ja bym obstawił nawet, że z grupy nie wyjdą, a jak już to jak zwykle po strasznych męczarniach, a potem izi wpierdol w fazie pucharowej.
Ale tak sobie pomyślałem, że tak jak Chelsea w najgorszym zestawieniu z podstrzałymi gwiazdami sprawiła niespodziankę i zdobyła to o co walczyli przez 7 lat, tak teraz może to samo zrobią Anglicy :lol: Presji która zawsze ich gniotła bo każdy mówił tylko majstrze nie ma. Mało kto wierzy w sukces, nikt nie na nich nie stawia, więc może powtórzą ten sam casus. Może nawet w takim samym stylu jak Chelsea stawiając autobus w bramce i kontrując. Parę już takich sytuacji było, że wydawałoby się że w najgorszym okresie dla drużyny kiedy wszyscy już po latach gadania teraz albo nigdy postawili na niej krzyżyk, ona akurat wtedy robiła swój największy sukces. Choćby Włosi w 2006 po aferze korupcyjnej kiedy mało kto na nich stawiał i liczono się z kompromitacją.

Czy tak będzie zobaczymy. Szansę jakieś tam są, ale ja jak pisałem osobiście wątpie i gdybym musiał obstawiać to prędzej bym obstawił kompromitacje niż sukces, ale tak jak mówię życie lubi zaskakiwać.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”