Reprezentacja USA (zbiorczy)

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: MLSoccer » 16 maja 2005, 17:03

Freddy Adu jest w kadrze USA U-20 i praktycznie na 100% jedzie na MS U-20,ktore w czerwcu odbeda sie w Holandii.W srode reprezentacja USA do lat 20 z Adu gra mecz towarzyski z rowiesnikami z Kanady,ktorzy rowniez wystapia na turnieju w Holandii.
Freddy Adu ma szanse zadebiutowac jeszcze w tym roku w pierwszej druzynie USA pod koniec tego roku w jakim meczu towarzyskim,ale wszystko zalezy jak bedzie gral w tym sezonie w lidze i w kadrze U-20.Jak do tej pory w MLS spisuje sie bardzo dobrze i ma szanse na debiut w pierwszej kadrze USA,ale moze to nastapic dopiero gdzies pod koniec obecnego roku 2005.

RoRo pisze:Ej no to ja sie musze spytac gdzie gra obecnie Freddy Adu ?? W under-co :lol: :lol: :lol:

No bo naprawde nei wiem, wydawalo mi sie ze w u-17 ale chyba nie powolano go co nie ??

Swoja droga to juz powinni go na jakis ogonek wpuscic w meczu pierwszej repry, tak zeby posmakowal boiska miedzyanrodowego :P Chyba ze rzeczywiscie uwazaja ze jest za mlody. Moim zdanbiem jednak jzu dobrze gra bo w lidze strzela i asystuje a to jzu cos :P

POZDRO

Wróć do „Piłka nożna na świecie”