pokaz gdzie napisalem ze oboz zaglady i koncentracyjny to to samo,potem wskaz gdzie napisalem cos o hiszpani...to takie typowe dla kogos kto nie ma pojecia o niczym,przekrecic kogos wypowiedz a potem sie klocic sam ze soba:)
to ze nie wywieszam flagi 2 maja,nie pojde na zadna wojne walczyc za ten kraj,to ze komorowski nie jest dl amnie autorytetem a glupote narodu nazywam glupota narodu oznacza ze nie moge przebywac w tym kraju?moze ty mi zabronisz?albo moze bys wydzielil specjalna czesc miasta dla takich jak ja?
historia tego kraju to pasmo klesk,glupich decyzji,zdrad,katastrof...uwierz mi,kasia cichopek zabijajaca z armaty tysiace rosjan tego nie zmieni
i to nie zdania hiszpana,cygana czy wiesniaka ktory przerzuca gnoj-przeczytasz to w kazdej powaznej ksiazce historycznej
i myslisz ze teraz barack siedzi z michelle razem przy kominku trzymajac w reku list od bronka i myslac co odpisac?
on nie ma pojecia o tym co sie w polsce dzieje,w amerykanskiej tv jest na ten temat cisza,a jakbys teraz podszedl do murzyna z mapa swiata i kazal mu wskazac polske to watpie czy szukalby w europie...myslisz ze jak ktos jest prezydentem usa to moglby startowac w wielkiej grze z historii ludzkosc polaczonej z geografia?no ja pierdole,on musi sie ladnie usmiechac i opowiadac dowcipy i miec ladna zone, tylko dzieki temu zdobedzie kase na kampanie i jego partia pozwoli mu wystartowac w prawyborach.myslisz ze wladze partii robia test z geografii przed wyborami? ze sa tam zadania typu polacz kraj ze stolica?albo koloruje flagi innych panstw?
wyobraz sobie gdzie komorowski zaznaczylby np taka gwatemale lub indonezje.gadamy o gosciu co robi orty jak stas z 3c
zostajac prezyndetem takiego kraju jak usa nie ratuje sie swiata tylko robi sie to co partia wymaga a przede wszystkim co wymagaja ci co maja kase. ktos policzyl murzynowi ze z ponad stu punktow ktore mial na pewno wprowadzic po wyborach ledwo wprowadzil kilka, w polsce nie jest inaczej. ci ludzie nie maja takiej wladzy jak na filmach z hollywood i chyba to dobrze