Re: Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Post autor: ddemon » 31 maja 2012, 13:23

Jak czytam ostatnie rewelacje dotyczące Górnika to nie wiem czy się śmiać czy płakać :roll:
Dużo ostatnio w Górniku się dzieje(problemy z licencją z nadzorem czy bez - ile spotkań zagramy w Sosnowcu jesienią i czy zagramy wiosną?,nie kończąca się opowieść czy Nawałka zostanie, no i okienko transferowe w tym Łęczna wystosowała pismo do Komisji Ligi w sprawie Nakoulmy i grozi Górnikowi zakaz transferowy :D) nawet jeśli mam czas to ochoty nie zbyt dużej nie ma aby napisać dużego posta :lol:

Wiadomo że Nakoulma odejdzie i nie będzie grał ani w Łęcznej ani w Zabrzu :P Ponoć najlepsze oferty są z Rosji a Prezes woli Francję także z tym Ajaccio wszystko możliwe :P
Skorupski za mniej niż milion euro nie odejdzie pytanie jest tylko kto takie pieniądze wyłoży
Zieliński nie zagra w Zabrzu gdyż Korona życzy sobie za dużo i ponoć usilnie chce rozwiązać kontrakt bo chce zostać w Zabrzu jeśli tak byłoby super 8)
Lech i Wisła zainteresowane Pawłem Olkowskim - Górnik chce 2 mln złotych - jak dla mnie sprzedać bo wątpie aby poczynił postęp w dośrodkowaniach :D
Wisła jest też zainteresowana Magierą - ale raczej postawią na Piotra Brożka i oby tak się stało

Co do piłkarzy Polonii Bytom jeśli ich kupimy to będzie tylko oznaczało jedno :haha: Z całym szacunkiem ale Mąki kompletnie nie widze w składzie - już jeden jeździec bez głowy mamy(Wodecki) chyba że szukamy dublera aby przebierał się za maskotkę :shock: Co do Tanżyny ilość straconych goli przez Polonię nie świadczy najlepiej o tym zawodniku...

http://gornikzabrze.pl/aktualnosci/wyda ... zawodnikow
26-letni napastnik Zagłębia Sosnowiec Rafał Jankowski przejdzie testy w Górniku Zabrze.
emdżej jak myślisz da sobie radę?

Dużo też pisze się o zainteresowaniu piłkarzami GKS-u Katowice - Cholerzyński który zimą był na testach jak i Hołocie - wiadomo że Górnik środek pola musi wzmocnić po odejściu Pazdana(Jagiellonia) i Marciniaka(Cracovia) a Nawałka dobrze zna tych piłkarzy także tutaj jestem jak najbardziej za....

Priorytetem jest zatrzymanie Nawałki - licencję Górnik dostał także przyszłość trenera powinna się wyjaśnić na dniach - martwi wolna posada w Lechii i oby trener nie miał dojść bo o zastępcę będzie ciężko - Urban i Probierz są już zakontraktowani :/

Wróć do „Polska”