Dużo ostatnio w Górniku się dzieje(problemy z licencją z nadzorem czy bez - ile spotkań zagramy w Sosnowcu jesienią i czy zagramy wiosną?,nie kończąca się opowieść czy Nawałka zostanie, no i okienko transferowe w tym Łęczna wystosowała pismo do Komisji Ligi w sprawie Nakoulmy i grozi Górnikowi zakaz transferowy
Wiadomo że Nakoulma odejdzie i nie będzie grał ani w Łęcznej ani w Zabrzu
Skorupski za mniej niż milion euro nie odejdzie pytanie jest tylko kto takie pieniądze wyłoży
Zieliński nie zagra w Zabrzu gdyż Korona życzy sobie za dużo i ponoć usilnie chce rozwiązać kontrakt bo chce zostać w Zabrzu jeśli tak byłoby super
Lech i Wisła zainteresowane Pawłem Olkowskim - Górnik chce 2 mln złotych - jak dla mnie sprzedać bo wątpie aby poczynił postęp w dośrodkowaniach
Wisła jest też zainteresowana Magierą - ale raczej postawią na Piotra Brożka i oby tak się stało
Co do piłkarzy Polonii Bytom jeśli ich kupimy to będzie tylko oznaczało jedno
http://gornikzabrze.pl/aktualnosci/wyda ... zawodnikow
emdżej jak myślisz da sobie radę?26-letni napastnik Zagłębia Sosnowiec Rafał Jankowski przejdzie testy w Górniku Zabrze.
Dużo też pisze się o zainteresowaniu piłkarzami GKS-u Katowice - Cholerzyński który zimą był na testach jak i Hołocie - wiadomo że Górnik środek pola musi wzmocnić po odejściu Pazdana(Jagiellonia) i Marciniaka(Cracovia) a Nawałka dobrze zna tych piłkarzy także tutaj jestem jak najbardziej za....
Priorytetem jest zatrzymanie Nawałki - licencję Górnik dostał także przyszłość trenera powinna się wyjaśnić na dniach - martwi wolna posada w Lechii i oby trener nie miał dojść bo o zastępcę będzie ciężko - Urban i Probierz są już zakontraktowani