Z tym,że Bobby Manc go nie lubi do końca nie mogę się zgodzić,bo to Włoch sprowadził go na Eastlands i to on wypromował go w PL.Chyba,że mamy do czynienia z konfliktem na lini trener-piłkarz,ale to niczym nie potwierdzone przypuszczenia.
Wczoraj na polskiej stronie City ukazała się wypowiedź legendy The Citizens Colina Bella odnosząca się właśnie do Johnsona:
Słowa te po części potwierdzają teorię iż Johnson nie słucha trenera i najprawdopodobniej tutaj jest pies pogrzebany.Adam nie zaliczył progresu odkąd zatrudnił się w City.Osobiście dałbym mu szansę gry na Euro lecz tak jak mówiłem wcześniej, wiedziałem że nie obejdzie się bez konsekwencji dla niego po transferze do City.Są 2-3 rzeczy, na które zwróciłbym mu uwagę jako trener.Adam jest skrzydłowym, który reprezentuje starą szkołę co mi się osobiście podoba. Jednak czasami powinien słuchać rad dotyczących jego gry i w pełni je wykorzystywać.Johnson potrzebuje osoby, od której mógłby się czegoś nauczyć. W wieku 24 lat nie wie się wszystkiego - trzeba chcieć się jeszcze czegoś nauczyć.W trakcie kariery trzeba stawać się coraz lepszym. Jeśli Adam zamknie się na zdanie innych to nic nie osiągnie.
Co do tej oferty za Ramireza to sam napisałeś "podobno" ,osobiście traktuję to w kategoriach kaczki dziennikarskiej.