Podaj jeden cytat w którym je chwalę.MENDEZ pisze:Dla Ciebie ochłapy kuchenne są niebem w gębie
kiedy?MENDEZ pisze:choć jakiś czas temu można było zjeść tu dużo solidniejsze smaki.
Jest jak jest, ale to wina tego co mamy do grania. Owszem, gdyby Smuda nie wziął jakiegoś Messiego mówiąc, że liczy się dla niego gra zespołowa, to można by go z miejsca pojechać od idiotów. Ale gracze których nie wziął są tylko troszeczkę gorsi (o ile w ogole gorsi, z wyjątkiem Żewłakowa i Boruca) do tych którzy jadą. Z gówna bicza nie ukręcisz, jak mówi stare polskie przysłowie. Więc kogo to krytykować, Boga? Że nie dał polakom takich genów jak Hiszpanom? Systemowi szkolenia? Tylko dlaczego ten system nazywacie Smudą?
Jeśli przegramy mistrzostwa to owszem, psy na Smudzie będzie można wieszać. Ale ludzie, jeszcze tydzień do EURO a wy już jedziecie po nim, jakbyśmy wdupili 3 mecze.
Doping na Andore? Jestem zagorzałym fanem miejscowego Naprzodu Rydułtowy, ale jak grali pare dni temu sparing to siedziałem sobie na stadionie z piwkiem w ręku i nie dopingowałem... Bo to tylko sparing z jakąś wsią.