Re: Ekstraklasa w sezonie 2012/2013

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Ekstraklasa w sezonie 2012/2013

Post autor: Emerald » 05 cze 2012, 12:39

ryba_82 pisze:Z tym się zgodzić nie mogę.Jest bardzo wiele czynników,które o tym decydują.Popularność danej dyscypliny jest jednym z nich,ale na pewno nie jedynym.
Ale nie napisalem, ze to jedyny czynnik. Napisalem tylko, ze jest to czynnik, ktory zawsze ma wplyw :)
ryba_82 pisze:Raz mówisz,że austriackie kluby są bogatsze a za chwilę,że nikt tam w piłkę nie inwestuje.Sam sobie zaprzeczasz.
MOze sie troche zakracilem... chodzilo mi o to, ze sa bogatsze bo caly kraj jest bogatszy, nikt nie inwestuje tzn. te inwestycje nie sa na jakims wysokim poziomie. Tzn. relatywnie patrzac uwazam, ze w Polsce sa wyzsze.
ryba_82 pisze:Zauważ,że to cały czas się zmienia i za kilka/kilkanaście lat takiemu Ronaldo może w ogóle nie robić różnicy czy będzie grał w CSKA czy innym topowym klubie z Europy
Nie mowie, ze to niemozliwe, mowie ze to malo prawdopodobne.
Ostatnimi laty szybko sie zmienialo bo pojawila sie kasa, ale moim zdaniem przekroczenie pewnej granicy bedzie wymagalo znacznie wiecej niz kasa.

Ok.
Dla mnie EOT, bo rozmwamy watek. Przeciez nie staram sie Cie zmusic, zebys sie ze mna zgodzil, staram sie tylko pokazac Ci moj punkt widzenia. :)

Pozdro!

Wróć do „Polska”