Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Emerald » 06 cze 2012, 12:19

Boromir pisze:Nie będę narzekał na zbyt silną konkurencję, czy że Lichsteiner nagle miałby oddać miejsce Isli, niech gra najlepszy. Ale są ważniejsze pozycje do obsadzenia niż prawa strona, chociażby lewa strona :wink:
No i znowu sie zgadzam bezgranicznie :)

tzn. jasne (to co pisza ludzie na solojuve - swoja droga niektorzy wykazuja sie mentalnoscia 12 latkow, ktorzy w FIFE buduja sklady) beda trzy fronty i bedzie trzeba miec znacznie glebszy sklad.
Isla moze tez grac w srodku pomocy i prawde mowiac to jest fakt, ktory do mnie najbardziej przemawia za tym transferem, to znaczy zalatwia najmniej 3 pozycje (bo jako prawego skrzydlowego w 4-3-3 jednak go nie widze, tzn, gdyby to mialo byc glownym atutem to transfer bylby zupelnie bez sensu).
Najwieksze watpliwosci jak dla mnie rodza sie przy kontraktach. tzn. jesli beda niskie (zwlaszcza dla Isli) to git, ale jesli mialby dostac powazna podwyzke to trzeba bedzie uwazac zeby jeszcze starczylo na lewe skrzydlo, Giovinco i napastnika.
Wydaje mi sie tez, ze w takim wypadku nie byloby juz potrzeby sprowadzania srodkowego obroncy.

No i nadal najwieksza tajemnica dla mnie jest to jakie korzysci z takiej transakcji bedzie mialo Udine?
Poki ktos mi tego nie wyjasni, albo nie zobacze oficialnego potwierdzenia nie uwierze w ten transfer...

Wróć do „Włochy”