Re: Polak kibicem zagranicznego klubu ??

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Polak kibicem zagranicznego klubu ??

Post autor: Mentor » 16 maja 2005, 23:54

piwus pisze:
Niggaz pisze:U mnie jest dokładnie identyczna sytuacja. Podejrzewam (ba - jestem pewny), że gdyby u mnie w Lublinie istniał jakiś liczący się piłkarski klub to pewnie jemu bym kibicował a tak to lipa. Jeśli chodzi o żużel to niby TŻ Sipma Lublin miał w tamtym roku okazję awansować do extra ligi ale nie poszło z Zieloną Górą i lipa :cry: A teraz zapowiada się, że mogą nawet spaść jeszcze niżej :cry: :evil: No ale wracając do piłki to skoro żaden klub z polskiej ligi nie jest mi specjalnie bliski to samą ligą także nie interesuje się tak bardzo. Wybrałem Barcelonę i jestem z teo dumny. Nie mogłem wybrać lepiej 8)
O przepraszam. W Lublinie macie Motorek :D. Pamiętam, że jakieś 2 miesiące byli na stadionie Wawelu i grali z Wisłą II. Bardzo brzydko o nas śpiewali :cry:. Poza tym to dobra ekipa, bo było ich więcej niż emerytów, którzy zwykle chodzą na nasze rezerwy :roll:.

Żeby nie było. Ja wcale nie dziwię się tym, którzy nie mają w mieście klubu z tradycjami, więc utozsamiają się z zagranicznymi. Przynajmniej wiedzą, co robią (chociaż możnaby wziąść Wisłę; kurcze wiślacki fanclub w Lublinie, to by było coś :twisted:).
nowok pisze:Crakovia odrodziła sie dzieki kibicom
W III lidze było ich 200 :roll:. Właśnie tyle co naszej emeryckiej ekipy na rezerwach.
Oddałem serce za drużynę
Oddałem dusze, własną krew
I wierzę że kiedyś zasłynie
Lubelski klub Nasz RKS
To My lubelscy fani
Fani chuligani
Za Motor, za RKS
Pójdziemy aż po życia kres RKS

Toż ja wiem, że Motor mamy :D 8)
O fanclub to będzie ciężko ale żeby się podlizać modowi :lol: to powiem, że spośród polskich drużyn (oczywiście poza Motorem RKS :wink: ) najbardziej sympatyzuję Wiśle Kraków. Kibicowanie to może nie jest ale zawsze coś :wink: :lol:

Wróć do „Hyde Park”