Re: FMy

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: FMy

Post autor: Salas11 » 07 cze 2012, 21:12

Pykam sobie PSG na moim starym FM-ie (co by mi nikt nie zarzucił że poleciałem na petrodolary :> ) Doszło w sezonie 2012/2013 do sytuacji, z jaką nigdy wcześniej nie miałem do czynienia, a przynajmniej nie pamiętam takiej. W letnim okienku transferowym jeden z moich czołowych graczy - Bosko Jankovic zażądał wystawienia na listę transferową (łechtały go najlepsze kluby, ale ustawiłem mu zaporową cenę odstępnego, więc żadna oferta nie wpłynęła) Jakoś go ugłaskałem i Serb został na kolejny sezon. Tyle że coraz większa liczba graczy przestaje go lubić. Zaczęło się od Chantome'a, później dołączył do niego Goossens, a teraz rezerwowy bramkarz Silviu Lung. Intuicja podpowiada mi, że chodzi właśnie o jego wcześniejszą chęć odejścia do większego klubu, która jak widać nie spotkała się z aprobatą reszty drużyny i niektórzy z nich postanowili głośno o tym powiedzieć. Będę zatem zmuszony opchnąć Jankovicia po zakończeniu sezonu za jakąś ładną sumkę. Tragedii z tego robić nie będę, mimo iż jest na prawym skrzydle niezastąpiony, skończył już 29 lat i jeśli chcę na nim zarobić (a chcę :twisted: ) to jego transfer przypadnie na lato 2013 bądź 2014 roku.
Pytanie brzmi jednak, czy w szatni nie dojdzie do jakichś niesnastek? Zdarzało mi się wielokrotnie, że dwóch graczy się ze sobą pożarło, głownie młodzi gracze nie mogący znaleźć wspólnego języka z mentorami, których im wytypowałem. Nie miałem jednak nigdy sytuacji, w której trzech (póki co) zawodników nie lubi jednego.

Miał ktoś problem tego typu?

Wróć do „Hyde Park”