Na początek końcowa część Twojego posta - tak w kwestii wyjaśnień. Najpierw zarzucasz mi, że oskarżam Cię bezpodstawnie, nic o Tobie nie wiedząc o dość popularną w Polsce tendencję "gdzie sukces tam i ja". Ale dalej to Ty sam rzucasz hasłami, że zakochałem się w Valencii wtedy, gdy zdobyła dwa razy mistrzostwo Hiszpanii...Gdzie tu logika?!zawdi pisze:podczas gdy ja kibicowalem barcelonie, ktora miala chude lata, ty zakochales sie w valencji, ktora zdobyla dwa mistrzostwa i to pewnie dlatego sie w niej zakochales. dlatego nie mow mi o moim toku rozumowania, ktorego nie znasz!!!
Dla Twojej informacji Valencii kibicuje od roku bodajże 1997, więc dobre pięć lat przed pierwszym triumfem w La Liga, a więc Ty także nie masz podstaw, aby uważać mnie za kibica sukcesu. I pomimo Twojego szczerego oburzenia czynisz tak samo...Ciekawe...
Vel Tymon Jagła (Deco_10)...Dziwnym zbiegiem okoliczności macie to samo IP. Ale pewnie połączyła Was miłość do Barcy...zawdi pisze:vel kto???
zawdi pisze:barca to cos wiecej niz klub. wiem ze nie mozesz tego zrozumiec, ale postaraj sie
Spróbuję, ale nie obiecuje...