Polak kibicem zagranicznego klubu ??

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post autor: Pisakk » 17 maja 2005, 8:55

zawdi pisze:podczas gdy ja kibicowalem barcelonie, ktora miala chude lata, ty zakochales sie w valencji, ktora zdobyla dwa mistrzostwa i to pewnie dlatego sie w niej zakochales. dlatego nie mow mi o moim toku rozumowania, ktorego nie znasz!!!
Na początek końcowa część Twojego posta - tak w kwestii wyjaśnień. Najpierw zarzucasz mi, że oskarżam Cię bezpodstawnie, nic o Tobie nie wiedząc o dość popularną w Polsce tendencję "gdzie sukces tam i ja". Ale dalej to Ty sam rzucasz hasłami, że zakochałem się w Valencii wtedy, gdy zdobyła dwa razy mistrzostwo Hiszpanii...Gdzie tu logika?! :shock: Teraz ja mógłbym równie dobrze powiedzieć, że Barca nakupowała sobie piłkarzy to Zawdi jej kibicuje...Wyjdzie na to samo??

Dla Twojej informacji Valencii kibicuje od roku bodajże 1997, więc dobre pięć lat przed pierwszym triumfem w La Liga, a więc Ty także nie masz podstaw, aby uważać mnie za kibica sukcesu. I pomimo Twojego szczerego oburzenia czynisz tak samo...Ciekawe...
zawdi pisze:vel kto???
Vel Tymon Jagła (Deco_10)...Dziwnym zbiegiem okoliczności macie to samo IP. Ale pewnie połączyła Was miłość do Barcy...
zawdi pisze:barca to cos wiecej niz klub. wiem ze nie mozesz tego zrozumiec, ale postaraj sie

Spróbuję, ale nie obiecuje... :roll:

Wróć do „Hyde Park”