Re: EURO 2012: GRUPA A - Czechy, Grecja, Polska, Rosja

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5300
Kibicuję: Tylko WISŁA

Re: EURO 2012: GRUPA A - Czechy, Grecja, Polska, Rosja

Post autor: DDK » 08 cze 2012, 20:32

Kesz pisze:
cloner pisze:Na minus niemiec boenisch i francuz perquis, na minus nieszczęsny i Wasilewski, na minus niemiec smuda. Na plus tylko Grecy i sędzia, który nam delikatnie sprzyjał.
a jakiś plus o Polsce ? Polaku za dyche...

typowo Polski psia jego mać - takich się wstydzę.

btw. ponoć u ciebie miało być "fuck euro" ...

Fuck euro z tego co wiem polega m.in. na sprzeciwie przeciwko zarządzającym ta imprezą. Ja ogólnie chciałbym żeby głównie to była impreza sportowa, a nie komercyjna, na której cierpią najbardziej kibice którzy chodzą na mecze ligowe od lat. Chce się emocjonować tym co jest na boisku, dlatego będę oglądał mecze i podziwiał gre piłkarzy. Do stref kibica (gdzie nie można wejść w koszulce na której jest logo firmy, która nie jest sponsorem ojro) nie mam zamiaru chodzić, flagi nie wywieszam (tylko na święta państwowe), ale nie udaje że euro się nie odbywa. A nie popieram tej całej szopki wokół euro, koko koko euro spoko, promocji papieru toaletowego w barwach biało-czerwonych, otwieranie 150m nowej autostrady 2dni przed rozpoczęciem turnieju, zamykanie stadionów, zwiekszenie kar za race w celu usunięcia bandytów którzy je odpalają, dawanie zakazów za przeklinanie na meczach. I tego mam dosyć. A piłke nożną uwielbiam i dlatego mam zamiar mecze oglądać.

Co do meczu to tak: po co nam jest trener? Przecież równie dobrze moglibyśmy grać bez Smudy. Przy karnym zawiniła m.in. obrona która puściła greka do takiej piłki. Szkoda w sumie punktów, ale może wyjdzie nam to na dobre i powalczą z Ruskimi, których trzeba ograć.

Wróć do „Polska”