Czemu Wolski ? ludzie, ten chłopak ma 19 lat, nawet dobrze w kadrze nogi nie postawił... Wy natomiast chcecie młodego, nieopierzonego dzieciaka wrzucić do składu na prawdopodobnie najważniejszy mecz w ostatnich blisko 30 latach ? Rozumiem, że to talent, pewnie będziemy mieli wiele pożytku z niego... Ale jeszcze nie teraz... Nie można na młodego chłopaka rzucić takiego ciężaru. Rozumiem, jak by miał wejść z ławki na kilka minut lecz nie w pierwszym składzie i nie w takim meczu, gdzie ciśnienie i presja będzie przeoooogromnaaa.Morrow pisze:Podobno Mierzejewski za Obraniaka na Rosjan, Tytoń w bramce i tyle zmian. Szkoda mimo wszystko, że nie Wolski ale na to nie było co liczyć.
Ja już wspominałem i zmianach w składzie, podobała mi się forma Grosickiego przed turniejem, nie rozumiem czemu nie dostaje szansy... Wierzę, że dostanie ją w trakcie meczu, natomiast Murawski nie powinien zagrać z Rosją. Tak czy siak, nie jestem za rzucaniem Wolskiego na głęboką wodę, ten turniej to dla niego cenne doświadczenie i na pewno zagra w tym turnieju, nawet jak by to miało być ostatnie 10 min.