Re: Formula 1

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 243

Re: Formula 1

Post autor: ddemon » 10 cze 2012, 22:50

Ależ wyścig :jupi: 7 wyścig i 7 zwycięzca w tym sezonie :rotfl4: Przez prawie pół wyścigu lub 3/4 moje typowanie oscylowało w granicach 2-5 kierowców z 8 a ostatecznie ukończyłem z 0 :lol:

1 Hamilton - genialna jazda świetna strategia - czysta perfekcja - jednym zdaniem - wreszcie bo mu się należało od kilku wyścigów i zrobił to perfekcyjnie :D
2 Grosjean - WTF jak on tu się znalazł - niesamowite że facet kończy wyścig już na 1 okrążeniu(3 razy w tym sezonie) albo dojeżdża na podium - :brawo:
3 Perez - WTF 2 :lol: Z 15 miejsca bez SC niesamowite :brawo:
4 Vettel - świetna jazda ale zepsuta przez zespół...Aż trudno uwierzyć że RBR mu popsuł wyścig swoją strategią
5 Alonso - jak zawsze 110% z bolidu,kapitalna jazda i cóż w przypadku Ferrari można było się spodziewać,że stratedzy przekombinują :P
6 Rosberg - jechał szybko ale nie równo
7 Webber - dziś nie mrawo,poniżej oczekiwań
8 Raikkonen - dobry wyścig z 12 pola przy wyrównanej stawce - Lotus generalnie świętuje po tym GP :D
9 Kobayashi - tak samo jak Kimi - Sauber świętuje :D
10 Massa - szkoda wielki pech,wypadnięcie z toru,potem genialna jazda,dojechanie do czołówki i znów stratedzy trochę przespali ze zmianą opon,mógł być wyżej - ale widać wyraźny progres Felipe i oby tak dalej 8)

Osobny akapit dla Schumachera - facet ma niesamowitego pecha i mocno trzymam kciuki dla 43-latka niech pokaże młodzikom jak jeździ stary wyga 8)
Button - wyraźnie w tym sezonie odstaje - kiepski weekend ale myślałem że strategią sobie to odbije i wróci Dżeson do gry - wkońcu Kanada 8) no cóż oby się poprawił :D
Kovalainen - 13sek do Senny i 15 do Buttona czy też 20 do Vergne pokazuje wyraźny progres i oby tak dalej:)

Za 2 tyg GP Walencji - 8 zwycięzca? Możliwe kandydatów jeszcze kilku zostało - Raikkonen,Schumacher,Grosjean a może Massa pod warunkiem że limit pecha zostanie wyczerpany :)

Wróć do „Inne sporty”