Re: EURO 2012: GRUPA C - Hiszpania, Wlochy, Irlandia, Chorwa

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Re: EURO 2012: GRUPA C - Hiszpania, Wlochy, Irlandia, Chorwa

Post autor: Kesz » 11 cze 2012, 0:05

Trzeba się przyzwyczaić, że gdzie nie zagrają gracze Barcelony, to będą narzekać na murawę - ostatnio jest to standard w ich wykonaniu... złej baletnicy...

btw. bardzo fajnie pokazała się Chorwacja, ale co tu dużo gadać, Irlandia to najsłabsza póki co ekipa na tych mistrzostwach... Praktycznie dali dwa gole w prezencie Chorwatom i mówię tu o 1 i 2 bramce, bo główka na 3-1 to była jedna z ładniejszych bramek turnieju.

Jestem ciekaw jak Chorwacja zaprezentuje się na tle mocniejszego rywala, bo Irlandczycy podobnie jak Czesi z Rosją, to bardziej pomagali niż utrudniali strzelanie goli rywalowi.

Balotelli i Torres dziś rywalizowali, kto zmarnuje lepsze sytuacje ;)

Ogólnie, grupa ciekawa, bo Chorwaci zamieszają wśród faworytów... Irlandia - niestety, outsaider...

Typowałem, że Hiszpanie dziś ograją Włochów, sugerowałem się tymi aferami, wynikami przed turniejem, kryzysem w kadrze - Ale Włosi zaskoczyli pozytywnie, remis jak najbardziej sprawiedliwy, chociaż gdy Hiszpanie wpuścili napastnika - to zaczęli seriami zagrażać bramce Włochów, gdyby Torres wykazał się lepsza skutecznością, to pewnie remisu by nie było... Czy zagrał by lepiej Soldado ? Nie wiem... Ale też trudno mi pojąć, czemu Del Bosque wyszedł na mecz bez napastnika ? - zdecydowanie brakowało zawodnika jaki zamieszał by w defensywie Włochów ... Dziwna decyzja...

Wróć do „Piłka nożna na świecie”