Re: Polska kadra na Euro

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Polska kadra na Euro

Post autor: Kamil232 » 12 cze 2012, 23:44

Powiem tak z lepszym trenerem mielibyśmy minimum już 4 pkt. Czemu dzisiaj nie puścił Grosika? Aż się prosi o tego chłopaka, żeby wniósł gaz. Smuda go nigdy nie lubił i gdyby nie afera z Peszko, pewnie by nie pojechał w ogóle na Mistrzostwa. Teraz ani myśli go posłać na plac.

Tak jak już pisałem, że ta drużyna ma duży potencjał i powiedziałbym, że te wyniki osiąga pomimo trenera, a nie dzięki niemu. Ale najważniejszy jest cel, jeśli go osiągnie to będzie miał swoją chwałe.

Co do meczu to trzeba wyrożnić defensywne bo była solidna świetny mecz środkowych obrońców. Piszczek jak na niego słabo. Boenisch jak na niego przyzwoicie. W ofensywie w pierwszej połowie słabo za mało ludzi szło do ataku. W drugiej połowie wyglądało to lepiej. Z trójki def. Dudka najlepszy i on powinien zagrać z Czechami. Lewandowski był osamitoniny przez to próbował dużo dryblować, a to jego dobrą stroną nie jest. Jak można było to przetrzymywał piłkę, zastawiał się, odgrywał. NIe powiedziałbym, że zagrał słabo. Nic wielkiego bo Messim nie jest, żeby czterech zrobić.

Co do Obraniaka to nie jest skrzydłowy. On nie ma tego gazu i dryblingu, więc ja się po nim na skrzydle niczego wielkiego nie spodziewałem.

A i jeszcze jedno nie rozumiem czemu nie gramy wszystkiego na Nardowoym. Pamiętam, że choćby Anglia w 96 wszystko grał na Wembley. Teraz tak samo powinni być. We Wrocławiu jest stadion mniejszy o parenaście tysięcy miejsc i będzie mniej kibiców. Z tego co pamiętam to początkowo tak miało być, że wszystko gramy w Warszawie, a potem dano Wrocławowi trzeci mecz. Teraz w obliczu meczu o wszystko widać jaka to była głupia decyzja.

Wróć do „Polska”