Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Emerald » 12 cze 2012, 23:47

cru pisze:Mozna ufac Sky? Bo jesli tak, to bedzie ekspresowy rozklad Milanu, szkoda... Po Ibre pewnie siegnie Chelsea, zaden z klubow z topu nie potrzebuje tak bardzo dobrego napastnika, jak wlasnie londynczycy.
No ja jakoś ni cholery nie wyobrażam sobie, żeby Milan miał się tak rozpaść... co jak co, ale przecież Berlu musi sobie zdawać sprawę, że nawet jesli sprzeda teraz zlatana i Silve w ten sposób oszczędzając na kontraktach i pokrywając dziurę w budżecie to daleko nie zajedzie bo nawet jeśli z tej kasy pokryje też dziurę w budżecie przyszlorocznym to bez ligi Mistrzów ta dziura za dwa lata będzie jeszcze większa. I kogo wtedy sprzeda?
cru pisze:Silva, zadajac w Barcelonie najwyzszej gazy zaraz po Messim... zadal tyle, ile zasluguje. On jest dokladnie w tym samym miejscu wsrod obroncow, w jakim jest Messi wsrod napastnikow.
Co do tego to wcale tak nie uważam. Jest Jeszcze choćby Iniesta, który też jest w tym samym miejscu :) Natomiast wydaje mi się, że po jednym, dwóch sezonach gry w Barcy na tym poziomie dostałby ten kontrakt. Poza tym nie mówimy o jakimś tam kontrakcie tylko jednym z najwyższych kontraktów na świecie (bo więcej chyba tylko CR7 dostaje, chociaż pewności tutaj nie mam.)

Wróć do „Włochy”