Re: EURO 2012: GRUPA A - Czechy, Grecja, Polska, Rosja

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: EURO 2012: GRUPA A - Czechy, Grecja, Polska, Rosja

Post autor: Aker » 13 cze 2012, 0:01

Ja ciekawy jestem kiedy do ku*** nędzy zagra Grosicki co ma za sobą bardzo dobry sezon w Turcji i przy jego szybkości wkręcałby Rusków pod koniec meczu bez większych problemów, bo goście już "oddychali rękawami". Co się musi stać aby idiota Smuda go wstawił? Ręce mi opadają na naszego fatalnego trenera... I nie obchodzi mnie jak daleko na Euro zajdziemy, mam nadzieję, że po Euro Smuda poleci, bo już nie mam do niego siły, wstawia Brożka co rok w piłkę nie grał w momencie gdy mamy ostatnią minutę meczu i wolny co Obraniak miał wrzucać, no ręce ku*** opadają :suicide: Szkoda mi Grosickiego, że musi się meczyć z Francem.
Zamiast niego rzucić się kasą jak Ruski i brać porządnego zagranicznego trenera np. jakiegoś uznanego Holendra, Niemca (choć tutaj mogłoby być dyskusje), Hiszpana albo Portugalczyka, żałować nie będziemy kiedy przyjdą sukcesy, bo to wielka duma dla Polaków jakbyśmy jeździli czołowe ekipy, a moim zdaniem potencjał na to mamy tylko trzeba wszystko poskładać do kupy, zgrać i mieć fachowca na ławce.
A co do meczu. Słabo statystycznie dzisiaj Boenisch i Lewy.

Boenisch:
Podania długie – 9, 4 celne.
Podania średnie – 32, 18 celnych.
Podania krótkie – 10, 5 celnych.

Lewy:
Podania długie – 3, 0 celnych.
Podania średnie – 28, 11 celnych.
Podania krótkie – 5, 3 celne.

Ładnie za to Dudka:
Podania długie – 6, 5 celnych.
Podania średnie – 30, 25 celnych.
Podania krótkie – 8, 6 celnych.

którego Smuda oczywiście zdjął, a potem bezsensu w ostatniej minucie Obraniaka, kiedy ten miał właśnie bić rzut wolny :lol:

Mi się dzisiaj w sumie dzisiaj wszyscy podobali, na minus aby Murawski (kompletnie niewidoczny, Dudka miał chociaż dobre staty, a Polanski dzisiaj znowu ładnie odbierał piłki), na minus Obraniak (choc jego bronią trochę te nieźle bite wolne) i ktoś choć nie wiem jeszcze kto, kto nie dokrył Dzagojewa. Imponował mi dzisiaj Perquis, Polanski no i oczywiście Kuba. Piszcie co chcecie, ale prawda jest taka, że Polanski jest w czubie na Euro jeśli chodzi o ilość odbiorów na mecz. Lewy dziś słabo, ale tłumaczyć to można tym, że kryją go dobrze obrońcy. Sytuacja jest taka, że każdy jeszcze może awansować, choć w awans Greków ciężko wierzyć, aby awansowali to musza pokonać Rusków (arcyciężkie w ich przypadku) i liczyć, że Polska zremisuje z Czechami. Czesi aby mieć awans mogą sobie nawet pozwolić na remis, więc są w lepszej sytuacji, no a my musimy wygrac, Rosjanom wystarczy remis z Grekami, ale wtedy mogą stracić 1 miejsce, więc bd walczyć o zwycięstwo. Kończąc już moje wywody uważam, że Czesi są jak najbardziej do pokonania, Cech pod formą zdecydowanie, cała defensywa prezentuje się bardzo słabo, napad (Baros) słabiutko i aby pomoc z Rosickim, Pilarem i Jirackiem prezentuje się nieźle, ale dzisiaj Polacy pokazali, że są wstanie zneutralizować znacznie lepszych zawodników. Mam nadzieję, że Polanski się wykuruje bo on jest w naszym zespole kluczowy jeśli chodzi o wyłączanie środkowych pomocników. A jak nie zagra to najwyżej z tyłu Dudka a przed nim Murawski i gra na dwóch DM-ów. Jestem dobrej myśli i nie mogę doczekać się już soboty 8)
Ostatnio zmieniony 13 cze 2012, 0:09 przez Aker, łącznie zmieniany 3 razy.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”