Możemy pisać, że chcemy Grosickiego czy Wolskiego ale ja obstawiam, że Smuda albo zostawi to co jest albo poświęci jednego DMFa i do środka a także na lewe skrzydło powędruje dwóch z trójki Obraniak, Mierzejewski, Rybus. Więcej zmian się nie spodziewam. Jak Grosicki nie dostał nawet minuty w dwóch meczach kiedy prosiło się żeby go wpuścić to trudno oczekiwać, że dostanie więcej niż końcówkę z Czechami o ile w ogóle. Widać jak na dłoni, że jak będzie trzeba coś zmieniać z przodu to Smuda postawi na Brożka.
Jakoś z Rosjan nie zrobili a wręcz przeciwnie. Teoretycznie Dudka i spółka powinni dzisiaj zostać zniszczeni ale nic takiego się nie stało więc nie wiem skąd nagle demonizowanie Czechów. Dudki można nie lubić, ja nigdy nie mogłem pojąć co widzą w nim kolejni selekcjonerzy ale dzisiaj był świetny. Czy możemy to powiedzieć w którymś momencie o Murawskim po tych dwóch meczach?Czesi maja Jiracka i Mozarta. Moge sie zalozyc,ze ci pilkarze byliby w stanie spokojnie zrobic z Darka wiatrak jakich malo.