Raczej to wszystko jest gra, my wszyscy patrzymy na to chyba ze złej perspektywy, a mianowicie tej sprzed 10-ciu lat kiedy wierzyliśmy w takie zapewnienia. Dzisiaj Milan stał się klubem podobnym do Lyonu czy Porto, takie gadki jak "nie sprzedamy" itp.. są skierowane do nabywców żeby porządnie naszykowali portfele a nie do kibiców żeby ich uspokoić. Szkoda, staliśmy się dostarczycielami co lepszych graczy do najlepszych klubów. Lecimy drabinkę niżej w światowej hierarchii, podobnie jak Arsenal.mete pisze:Wg LGdS Berlusconi zablokował transfer. Jestem w 100% pewny, że nie wyjdziemy dobrze z całej tej sytuacji. Oczywiście cieszę się, że Silva prawdopodobnie zostanie, ale jestem pewien, że za niedługo odejdzie.
Co do samego Silvy.. Berlu w swoim wywiadzie powiedział, że nie mógłby odmówić 46 mln za Silvę. Jak dla mnie sprawa jest prosta, jasny sygnał dla PSG, dajecie tyle - Silva jest wasz. Pewnie opierają się przed tą kwotą więc teraz słyszymy o blokowaniu transferu przez wybawiciela Milanu, sypną kasą i Thiago momentalnie zostanie sprzedany.