Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Riddick
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 2

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Riddick » 14 cze 2012, 10:27

mete pisze:Wg LGdS Berlusconi zablokował transfer. Jestem w 100% pewny, że nie wyjdziemy dobrze z całej tej sytuacji. Oczywiście cieszę się, że Silva prawdopodobnie zostanie, ale jestem pewien, że za niedługo odejdzie.
Raczej to wszystko jest gra, my wszyscy patrzymy na to chyba ze złej perspektywy, a mianowicie tej sprzed 10-ciu lat kiedy wierzyliśmy w takie zapewnienia. Dzisiaj Milan stał się klubem podobnym do Lyonu czy Porto, takie gadki jak "nie sprzedamy" itp.. są skierowane do nabywców żeby porządnie naszykowali portfele a nie do kibiców żeby ich uspokoić. Szkoda, staliśmy się dostarczycielami co lepszych graczy do najlepszych klubów. Lecimy drabinkę niżej w światowej hierarchii, podobnie jak Arsenal.

Co do samego Silvy.. Berlu w swoim wywiadzie powiedział, że nie mógłby odmówić 46 mln za Silvę. Jak dla mnie sprawa jest prosta, jasny sygnał dla PSG, dajecie tyle - Silva jest wasz. Pewnie opierają się przed tą kwotą więc teraz słyszymy o blokowaniu transferu przez wybawiciela Milanu, sypną kasą i Thiago momentalnie zostanie sprzedany.

Wróć do „Włochy”