Re: Polska kadra na Euro

Awatar użytkownika
rzeznik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Polska kadra na Euro

Post autor: rzeznik » 22 cze 2012, 0:02

Lato palnął w wywiadzie, że trenerem będzie Vogts lub Fornalik... Nie wiadomo na ile poważnie go traktować, ale to jakieś chyba jaja, że takie decyzje są podejmowane raptem w pięć dni po odpadnięciu z Euro. Zamiast Vogtsa to już lepiej chyba wziąć Gmocha, kompletny bezsens jak dla mnie, trener z przeszłością, ale bez przyszłości. Ponoć konfliktowy, w dodatku Niemiec, więc u nas na pewno miałby ciężkie życie :lol: . Jeśli mamy wybierać kogoś z zagranicy, to niech to przynajmniej będzie nazwisko ze ścisłego topu - jak choćby Hiddink. Z krajowych trenerów Fornalik jest na pewno jedną z opcji do rozważenia. Można by też było wypróbować jakiegoś wybitnego piłkarza, który niedawno skończył karierę. Dudek jest otrzaskany w europejskiej piłce, ma znane nazwisko i osiągnięcia, ale mimo wszystko brakuje mu jak dla mnie charyzmy, poza tym za blisko był kadry Smudy. Charyzmę na pewno ma na przykład Hajto, który się zresztą zaczął bawić w trenerkę, ale nie jestem pewien czy to najlepszy pomysł :lol: . Tak czy inaczej kto by nie był trenerem powinien dostać szansę prowadzenia kadry do Euro 2016, no chyba że zaliczyłby jakąś naprawdę spektakularną klęskę w eliminacjach do mundialu.

Wróć do „Polska”