Re: NBA...

Awatar użytkownika
PjtR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: NBA...

Post autor: PjtR » 22 cze 2012, 16:13

co trzeba zauważyć, to większy spokój w tym sezonie w drużynie Spolstry, niesamowicie zachowywał się trener Heat w meczach z Bostonem, szczególnie tych przegrywanych, tak jakby pomimo słabej gry cały czas myślał co i jak poukładać w następnych grach, komu dać zagrać itp. Morrow, THEMANIEK nic nie wspominacie o Millerze, który zagrał chyba najlepszy mecz w życiu :P Jones trochę słabiej, zdarzyły mu się lepsze mecze w playoffach, Haslem słabo, Battier bez rewelacji, choć to chyba właśnie ten zawodnik wniósł najwięcej w tym sezonie, porównując do ubiegłorocznego finału;
co do OKC to trzeba przyznać, że ten zespół grał fantastycznie w playoffach, tak jak i zresztą cały sezon, Durrant w końcu nie bez powodu dostał mvp allstar, Westbrook też świetny sezon;
nie jestem znawcą kosza, czy ktoś lepiej w tym ogarnięty mógłby mi wyjaśnić różnicę ustawienia Miami i OKC? z tego co widzę, i jakoś to się na grę przekłada, Heat grają bez Centra, a Thunder grają klasycznym ustawieniem, jak bardzo to zmienia grę? w NBA wkręciłem się w ubiegłym roku, oglądałem ze współlokatorem z aka kilka meczy zasadniczego, a później finały, On za Dallas, ja dla równowagi za Heat i od tamtego czasu jakoś tak najbliżej mi do zespołu z Florydy :)

Wróć do „Inne sporty”