Re: EURO 2012: 1/4 Finalu - Francja-Hiszpania

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6290
Kibicuję: 4rsenal

Re: EURO 2012: 1/4 Finalu - Francja-Hiszpania

Post autor: sickstick » 24 cze 2012, 17:13

Apropos hiszpańskiego stylu. Zawsze gdy w meczach reprezentacyjnych błysnęli czymś van Persie, Fabregas czy inny Henry zwykle mówiłem z dumą do ziomków coś w stylu 'on jest z Arsenalu'. Kiedy na początku meczu Cesc w perfidny sposób próbował wymusić karnego, zaczęły w moją stronę lecieć docinki 'to jest to co grał w Arsenalu taaa?' Cesc musiał strasznie męczyć się w Londynie, gdy oczekiwano od niego uczciwej gry, a grając w Hiszpanii może robić to co lubi najbardziej, to co ma w DNA - nurkować i płakać. Prócz niego aktorski spektakl zaprezentował wczoraj ze 2 razy Busquets, w dodatku to wszystko tylko w pierwszej połowie (drugą sobie odpuściłem). Z ch. tego nie rozumiem - jeszcze gdyby Hiszpanom/Barcelończykom nie szło, to może można spróbować oszukać i wygrać ten sposób (tzn nie można, ale zrozumiałe byłoby takie działanie), ale oni urządzają nam co mecz teatrzyk mając pewny wynik, wiedząc że widzi ich cały świat, każda kamera i każde oszustwo będzie dyskutowane. Co za ludzie. :badziewie:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”