Re: EURO 2012: 1/4 Finalu - Anglia vs Wlochy

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 994
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Re: EURO 2012: 1/4 Finalu - Anglia vs Wlochy

Post autor: wloski » 25 cze 2012, 16:08

Snipp_ pisze:
mete pisze:Wcale nie generalizuje. Wystarczy przeczytać posty ze wcześniejszych stron. EOT. Nie wciągnie się w kolejną dyskusję.
Mądre posunięcie. Wiesz, że wytknąłem Ci błąd i nie wiesz jak się bronić. Piszesz "Kibice Juventusu" zamiast "wloski itd.". Ja również jestem kibicem Juve, Loczkerson też. Czy krytykujemy Montolivo? Nie - czyli generalizujesz.
O co Ci facet chodzi? To jak rozdzielamy szaty i są kibice Juventusu i kibic Juventusu o nicku wloski? Co Ty pieprzysz. Nie krytykuję Ricardo z powodu przynależności klubowej (dalej jest graczem Fiorentiny do 30 Lipca) tylko z takiego powodu, że zależy mi na dobrej grze Włochów. Oczywiście jak powiem, że Maggio mi się wczoraj mniej podobał od Abate? To mnie pochwali Mete? Nie, ale jakbym powiedział odwrotnie to byłby kolejny pojazd w moją stronę. Jestem fanem włoskiej piłki. Idiotów nie toleruje a ciągnięcie tematu Muntariego było po prostu potwierdzeniem tezy, że najmądrzejsi nie jesteście. Cieszy mnie zwycięstwo i marzę o wygranej na tym Euro. Widzę sporą analogię do 2006 roku i coś musi być na rzeczy. Tylko Francja już za burtą :lol: .

Wróć do „Piłka nożna na świecie”