Nie podoba mi się, że w ogóle transfer napastnika jest brany pod uwagę, ale cóż takiego życie. Tak jak Wilmore uważam, że Łysy sobie na razie świetnie radzi z zerowym (lub jak się zagraniczni fani śmieją 0,5 mln) stanem konta na transfery. Liczę jeszcze na tego Diarre ( o nim zaraz), Balzarettiego oraz pomocnika. Myślę, że przy przyjaznych wiatrach jest to do spełnienia. Zwłaszcza, że mamy kilku graczy o których inne kluby zabiegają i na samym Taiwo i Didacu, który jednak jest na rynku można uzyskać około 15 baniek co finalizuje nam jeden większy transfer dotego są chętni na Di Gennaro oraz Robinho może iść do Malagi.
Diarra jest graczem klasowym, ale za to że nam już odmawiał to będzie musiał sporo się napracować, aby zyskać moje uznanie. Jednak sam fakt, że zgodzi się prawdopodobnie na sporą obniżkę pensji napawa optymizmem.
Wilmore El Shaarawy nie kosztował 20 mln + Faraon. Te 20 baniek o których wspomniał jego agent to łącza wartość transakcji, czyli zarobki Stephana, wartość Merkela oraz dopłata.
Cieszę się, że mamy Genoą
MarcinW
Jeżeli Silva zostanie sprzedany to lwia część kasy idzie do firmy Berlusconiego. Nie będzie tak, że kasa zostanie zainwestowana w mercato. Także jego odejście to będzie katastrofa.