Re: FMy

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6332
Kibicuję: 4rsenal

Re: FMy

Post autor: sickstick » 30 cze 2012, 10:40

W mojej karierze (2039 rok) nigdy Ekstraklasą nie grałem, ale mam załadowaną. Od wielu lat mistrzami są na przemian Jagielonia Bialystok i Sandencja Nowy Sącz :mrgreen: Mamy 2 miejsca w LM i oba kluby regularnie grają w fazie grupowej (jakoś nigdy nie zauważyłem żeby weszły dalej, ale też się specjalnie nie interesowałem). Legia czy Wisła to obecnie średniacy, ci drudzy przez kilka lat byli nawet poza stawką.

Co ciekawe jest jeden Polak (Marcin Kopiec) który jest wielką gwiazdą Bayernu (jeden sezon w Realu kiedyśtam też miał), bramkarz Marcin Adamski od chyba 10 lat broni w Chelsea, w ogóle jest bardzo dużo świetnych Polaków. Reprezentacja jednak do kitu, grając Francją prawie zawsze trafiam na nich w kwalifikacjach i zazwyczaj są drudzy, choć w ostatnich kwalifikacjach przegrali bilansem bramkowym z... Izraelem. W tym miejscu mogą się pochwalić, że prowadząc kadrę Francji już 21 lat (od 2018) we wszystkich możliwych kwalifikacjach straciłem tylko 3 gole: 2 załadowali mi chyba w 2021 Turcy (moja jedyna kwalifikacyjna porażka), zaś jednego... Liechtenstein w meczu który skończył się wynikiem 7:1.

Wróć do „Hyde Park”