Re: FMy

Awatar użytkownika
JestemHardcorem
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 3

Re: FMy

Post autor: JestemHardcorem » 30 cze 2012, 12:07

Też już mam podeszły rok w grze, 2030. Dalej gram Histon FC, to już mój 5 sezon w Premier League, co sezon progres z pozycją odpowiednio 17, 14, 10, 6, a teraz po połowie sezonu jestem na 3 pozycji :) Skład mam w miarę fajny ponieważ moje młode gwiazdki które pościągałem kiedyś tam w końcu podorastały i w końcu zaczynają sie spłacać.
Obiekty mam już prawie idealne, stadion mały bo na 14tys ( zapełniany prawie co mecz ), w przyszłości liczę na dalsze powiększanie.
Bardzo restrykcyjnie trzymam się budżetu i finansów, płacę najmniej w lidze, zwykle co sezon jestem na wielkim plusie. Klub przez to jest bogaty, na transfery w skarbcu mam blisko 40mln, ale... no i teraz minus, dalej nie chce nikt poważny do mnie przyjść :| Już nawet nie liczę na europejskie gwiazdy, ale jacyś tam lepsi piłklarze Feyenoordu czy nawet jakiegoś Basel powinni być zainteresowanie do moją ofertą, a tutaj z góry nawet nie chcą gadać.
Wiem, reputacja klubu o dziwo dalej jest regionalna :roll: W tym sezonie gram w Lidze Europy, idzie mi całkiem fajnie, wiem że z grupy już na pewno wyjdę z ładnymi wynikami jak 7-1 z Bragą czy 11-1 z Levadią :P Liczę , że po grach w LE reputacja w końcu coś zacznie iśc w górę bo bez lepszych pilkarzy jeszcze długo nie uda mi się wygrać upragnionego mistrzostwa.
Kolejna denerwująca rzecz to to, że zarząd już w paru przypadkach sprzedaje za moimi plecami najlepszych piłkarzy. W każde okienko odrzucam dziesiątki ofert za moich podopiecznych, piłkarze często się burzą, chcą być wystawieni, chcą przejśc do większego klubu, ale zawsze im coś naobiecuje , że naściągam zawodników na miare ich ambicji i jak na razie to działa, wszyscy są zachwyceni, a karawana jedzie dalej. :P

Wróć do „Hyde Park”