Jeszcze zeby mi placili za jak to nazwales gloszenie prawdy ciemniakom i faszystom. To syzyfowa praca bo ciemniaki a tym bardziej faszysci sa slabo reformowalni.piwus pisze:No to zrób coś z tym, walcz z ciemiężcą. Temat jest otwarty, głoś prawdę ciemniakom i faszystom.
Czym sie stal ten temat kazdy chyba widzi. To juz nawet nie jest dyskusja tylko wklejanie jakichs tekstow jak to jest zle i nie ma sie czego cieszyc poparte jednozdaniowym komentarzem albo jakas emotka. Ziemkiewicz teraz jeszcze doszla Fronda. Ja podziekuje. Zreszta z tego co widze nie tylko ja.
To jakis wstep do dyskusji?piwus pisze:Kłamią, oszukują, ta katolska ciemnota, lud smoleński, sekta kaczorska, mohery, kibole - pora się przebić przez ciemne chmury prawicowej propagandy, która spowija ten temat i kraj. Dlaczego młodzi ucikają z Polski? Każdy to wie, trzeba to powtorzyć. Niestety, prawda jest taka, że ludzie się odrobinę wstydzą, że byli dziećmi sukcesu Platformy albo wykorzystanymi przez Palikota. Dlatego tak łatwo odpuścili ten przyczółek światła, miłości i prawdy. Za mało się ich straszy Kaczorem i Macierewiczem, więc do boju. Obudź Polskę. Tylko uważaj, by te posty nie było autoparodystyczne jak w temacie o Kościele, gdzie chowają się waleczni fanatycy (nie mający nic wspólnego z propagandą).
W takim razie moze cos nowego o zamachu?piwus pisze:PS. Słaba strona, z samej GW da się wycignąć lepsze rzeczy, a co dopiero z pisemek dla młodych postępowych.
Lisek daje lepsze.piwus pisze:Łap nutkę Chlopaczek: