Pytanie totalnie nie do mnie, ale się wypowiem.Sergek pisze:Jak zapatrują się kibice Kogutów na pracę, którą ma wykonać?
Z perspektywy czysto piłkarskiej: ciekawy projekt zwany Tottenhamem powierzony ciekawemu trenerowi o wielkim potencjale. Może się urodzić naprawdę fajna, ciekawa drużyna.
Z perspektywy kibicowskiej: nie mogę się doczekać, aż Gallas z Kingiem przywitają go i z miejsca oddadzą mu ostatnie słowo w zespole niczym Terry z Drogbą, nie mogą się doczekać derbów i pojedynków van Persiego z wesołą obroną Wijasza-Boasza... Szydera.
Czyli reasumując - miła informacja na deszczowe popołudnie. Uważam że Harry w Tottenhamie był najodpowiedniejszą osobą na świecie i niewielu może zrobić tam coś lepiej niż on. A Wijasz... ma potencjał by zrobić coś znacznie większego, ale znacznie większe szanse ma by zrobić równie wielką klapę jak w Chelsea. Nie chcę oceniać gościa po nieudanym pół roku w Chelsea, tym bardziej że nie wiem co działo się tam wewnątrz zespołu, ale faktem jest że jeśli Spurs będą grali tak w obronie jak jego Chelsea, to mojemu Arsenalowi odpada rywal w walce o czwórkę.