Re: FMy

Awatar użytkownika
Smashing Pumpkins
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 51

Re: FMy

Post autor: Smashing Pumpkins » 03 lip 2012, 23:45

Ja zacząłem grę Barceloną.Wiem ,wiem że co to za gra z takimi piłkarzami ,ale choć raz chciałbym zagrać zespołem z absolutnego topu.Otóż od początku mam spory problem z ustawieniem,tylu dobrych piłkarzy i jak ich tu upchnąć.A więc zacząłem grać formacją 4-1-3-1-1 ,żeby upchnąć w środku pomocy moje gwiazdy ,czyli Iniesta,Xavi i Cesca.Dopiero gram parę tygodni ,ale w sparnigach idzie mi super, co nie zawsze znaczy że będzie tak w całym sezonie ,ale to chyba dobry prognostyk.Póki co jest jeszcze słabe zgranie ,ale to powoli także się poprawia.

Szuakm sobie teraz jakiegoś środkowego obrońcy , Puyol ma spory czas kontuzje na początku i z konieczności będzie tam póki co grał Mascherano,tak jak sporą część w realnym świecie w Blaugranie.Może kupię jeszcze Moutinho z Porto bądź Milan Badelj ,ale to raczej tylko do większego pola manewru.Aż to dziwnie wygląda ,że na ławce Pedro,Sanchez,Thiago w Barcelonie B ,Affelay ,a to są jedni z ciekawszych piłkarzy w tym Fm-ie.Mam chrapkę na Thiago Silve ,ale trzeba za niego dać 30 mln+ ,a niestety Barca tyle kasy nie ma i nie potrzebny mi drugi obrońca obok Pique grający piłką.Przydałby mi się także dobry lewy obrońca ,bo Abidal ma już swoje lata i może na to miejsce przyjdzie Domenico Criscito.

Wróć do „Hyde Park”