Re: Tenis

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: Tenis

Post autor: ddemon » 07 lip 2012, 18:23

Rzadko ostatnio pisze ale przełamie się tak jak Radwańska w 2 secie - pier**liście bez sensu(zwłaszcza hejterzy) :lol:

Nie oczekiwałem cudów(nawet zagrałem kupon na poniżej 19,5 gemów) ale Isia po raz kolejny mnie zaskoczyła...
Nie wiem czy nawet tutaj kiedyś napisałem że Radwańska nigdy nie będzie czołową tenisistką i nie będzie nr 1 a tu proszę dziś nadarzyła się taka okazja :lol: Pisałem że Radwańska jest słaba psychicznie,nie ma silnych uderzeń,serwisu i tylko przebija na drugą stronę i czeka na błędy rywalek...A dziś Agnieszka gra całkiem inny - lepszy tenis i dla osoby,która praktycznie w dupie ma tą dyscyplinę może wywnioskować po dzisiejszym meczu - Skończyło się planowo czyli jak zawsze - porażka....Tyle tylko że te osoby mało mają mało wiedzy jak np. wygrany turniej Miami jak i zeszłoroczne Tokio,Pekin gdzie praktycznie od II połowy zeszłego roku Radwańska gra znakomicie i systematycznie pnie się w górę w rankingu WTA....
Dziś zagrała dobrze ale też nie równo jak Serena tyle że Williams ma wciąż znacznie więcej atutów m.in można powiedzieć że serwisem wygrała prawie 4 gemy :shock: Owszem Agnieszka poprawiła serwis ale to wciąż za mało,z silnymi uderzeniami wciąż jest problem są tylko precyzyjne w pkt....Znacznie poprawiła grę w obronie i przede wszystkim psychika a wciąż jest młodą tenisistką i stać ją na jeszcze większe postępy...
Moim zdaniem Radwańska ma ogromne szanse na medal IO :rotfl4: I nie piszę to przez pryzmat że od jutra będzie nr 2 w kobiecym tenisie ale po prostu grając tak dobrze,równo od pewnego czasu może pokonać wszystkie rywalki psychiką gdy rywalki będą jeszcze mocniej skoncentrowane aby nie popełniać z Isią błędów a wtedy błędy może być jeszcze łatwiej 8)

Wróć do „Inne sporty”