Czy to jest proba obrony Piecha?Kamil232 pisze:Ktoś kogo idolem politycznym jest koleś który przeszedł od zakazu pedałowania i wydawania tygodnika prawicowego, do budowania fabryk, ściagania krzyża chyba nie powinien się odzywać nic na temat zmiany poglądów innych co? Bo groteska to za małe słowo żeby to opisać![]()
Cytujac klasyka: wskaz mi paluszkiem gdzie napisalem ze Palikot to moj idol. To ze na kogos glosowalem nie czyni go zadnym idolem dla mnie ani autorytetem. Dla mnie polityka to nie jest sprawa zycia i smierci co najwyrazniej ma miejsce w twoim przypadku.
Tak zmienil poglady. Od jakbys zapewne powiedzial zabijania nienarodzonych dzieci do karania za probe "nienaturalnego" zajacia w ciaze. Kamil wyrozumialy dla politykow PiS i daje druga szanse. Ale tylko w przypadku gdy "nawrocenie" jest zgodne z jego swiatopogladem. Dla Palikota taki przychylny juz nie jest.Kamil232 pisze:Trochę konsekwencji panie, skoro dla Ciebie pan Pailkot może być wiarygodny to i ktoś kto zmienił poglądy na temat aborycyjne tym bardziej może. Bo on nie zrobił tego dla koniunktury, a wręcz przeciwnie. Zobaczyć z czym co się je, zapewne widział wypływające z macicy kawałki rączek czy dłoni, więc jak każdy normalny człowiek w końcu doszedł do normalnego wnisoku, że aborcja to morderstwo.
Kolejny raz pokazujesz swoja wybiorcza moralnosc ale do nazywania innych hipokrytami to zawsze byles tutaj pierwszy.
Aha. No to w porzadku.Boromir pisze:Z tego co wiem, to już w latach 90 Piecha był ogromnym przeciwnikiem aborcji i sam twierdził, że brzydzi się tym, co robił.